|
Příspěvky uživatele - 32.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilkoviště, 30.7.2011 udajne skodi hl.na révě.. |  | Co je to?, 30.7.2011 foto je nekvalitni, mrknete na foto na netu, zda to je ona, tipuji to na šruchu zelnou... |  |
|  | Lilkoviště, 30.7.2011 ano, plod je jiz asi trochu prezraly (dle semen) na listu to bude skudce, pokud by tam byly jakesi olejove skvrny, byla by to houb.choroba, takto se domnivam, ze to dela sviluska |  | Bortritida mečíků, 30.7.2011 Meciky pestuji jiz ve velkem, nyni i prodavame..nebudu jmenovat firmu, morit se muze i nemusi, ale musi se dodrzet hlavne: jiz vzdalenost rad a mezi rostlinami, musi na pole proudit vzduch, napadeni je rozdilne dle odrudy, pokud chcete morit je... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 30.7.2011 rozhodne se take priklanim k molici, mlada stadia skudce nemusi byt nutne bila, takze pouzit Mospilan, Decis nebo Karate |  | Melounoviště 2011, 30.7.2011 ano Mirku, Previcur je vynikajici, rozhodne pusobi prakticky na vsechny neduhy v pude |  | Lilkoviště, 29.7.2011  tak zde jsou fotky, lilek na váze je z venku, ostatni v bedynce je mix mnoha odrud |  | Melounoviště 2011, 29.7.2011 moc se mi Mirku libi ten na 6.fotce, no rozhodne by se vyuzil i jako okrasne dyne :) |  | Lilkoviště, 29.7.2011 ja jsem ve skleniku asi pred mesicem jen jednou postrikal lilky a okurky proti svilusce (napadene byly jen ty fialove, ani msice nesly na ty bile) jeste uvidim zda tomu je oficialne tak - za vegetace se to muze jeste zmenit, ale zatim OK, jinak... celý příspěvek > |  | Lilkoviště, 29.7.2011 a jsouto skutecne svilusky? hodte sem klidne foto |  |
|  | Lilkoviště, 28.7.2011  sezona lilku pokracuje na plne obratky |  | Melounoviště 2011, 28.7.2011 teda Mirku, ted uz vidim, ze s tim destem to mate opravdu bidny :(ja si rikam, mohlo by sprchnout, plecka mi uz neutahne tu tvrdolinu, navic to prasi, do toho prach z kombajnu obili, jinak stale vaham kdy melouna vzit, snad se nic nestane, kdyz by... celý příspěvek > |  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 28.7.2011 ja mam nyni absolutni novinku Cherry brandy (Rudbeckie) a barva je senzacni! jinak s tou delkou kvetu snad kala je jediny konkurent :) |  | Usychajuca novovysadena marhula, 26.7.2011 tak zitra mi Polyversum prijde, snad to zabere |  | Nejchutnější rajčata, 26.7.2011 mne teda Black cherry neprasklo ani jedno, ale muze to byt tim, ze mate jinou odrudu nebo taky tim, ze jste vlhci lokalita, jinak u nas bylo dnes krasne, polojasno a 24st |  |
 |
|
|
|