Bortritida mečíků

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 32.26 (?)
30.7.2011 17:04

Meciky pestuji jiz ve velkem, nyni i prodavame..nebudu jmenovat firmu, morit se muze i nemusi, ale musi se dodrzet hlavne: jiz vzdalenost rad a mezi rostlinami, musi na pole proudit vzduch, napadeni je rozdilne dle odrudy, pokud chcete morit je vhodny Merpan, meciky muzete sazet skoro po vsem, ale ne po cibulove zelenine a jinych okrasnych cibulovinach, jedina moznost je, kdybyste pozemek chemicky moril, ale to se v malem nevyplati

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 180.61 (?), 30.7.2011 16:46, zobrazeno: 3991x

Zdravím. Mám gladioly poprvé. Nikdy jsem je nepěstoval a měl jsem štěstí, že je třásněnka nenapadla a krásně kvetly. Ani jsem hlízy nemořil a nic se nestalo. Myslíte, že když jsem je na zahradě nepěstoval a přístě je budu mít po jahodách, že je musím mořit?  Věnujete pozornost bortritidě? Je to důležitá a obávaná choroba? Čím se proti ní bránit? Děkuju za odpovědi. Lukáš

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 32.26 (?), 30.7.2011 17:04

Meciky pestuji jiz ve velkem, nyni i prodavame..nebudu jmenovat firmu, morit se muze i nemusi, ale musi se dodrzet hlavne: jiz vzdalenost rad a mezi rostlinami, musi na pole proudit vzduch, napadeni je rozdilne dle odrudy, pokud chcete morit je vhodny Merpan, meciky muzete sazet skoro po vsem, ale ne po cibulove zelenine a jinych okrasnych cibulovinach, jedina moznost je, kdybyste pozemek chemicky moril, ale to se v malem nevyplati

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?11:29
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?11:28
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?11:27
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz