|
Příspěvky uživatele - 147.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr vysavače na listí, 13.11.2011 Musím OBI pochválit, protože neměli nový vysavač na výměnu, nabídli mi vrácení peněz. Zdraví R. |  | Výběr vysavače na listí, 12.11.2011 Dnes jsem se konečně dostal k prvnímu vyzkoušení vysavače listí z OBI za 750 Kč. Pracoval docela dobře. Zdržující je ala vyprazdňování látkového pytle. Je na něm plastový zip, takže je jen otázkou krátké doby než se poškodí. Foukáním se hromada, tak... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr vysavače na listí, 8.11.2011 Má někdo zkušenost se sběračem listí z OBI? Pro je cena 750 Kč. Proti však plastová vrtulka a hluk 102 dB. Ještě ho mohu do 14 dnů vrátit. Teď je suco, listí suché, mohlo by to pěkně listy chroustat. Mám obavu však z kamínků. Díky R. |  | Zpusob hniti nadrcene vs nenadrcene travy, 10.8.2011 Taky bych to nejraději nepřeháněl. Mám 3 plastové kompostéry a 800 m2 travní plochy. Do kompostu jsem přidával kromě trávy plevel, kopřivy, což by se mělo teplem spálit. Avšak ono to bude nedokonalé, protože teplo je jen uprostřed hromady a na obvodu... celý příspěvek > |  | Zpusob hniti nadrcene vs nenadrcene travy, 10.8.2011 Při kompostování je údajně důležitý poměr uhlíku C a dusíku N (viz: zde). Uhlík je potřebný jako zdroj energie, dusík je třeba k tvorbě bílkovin. Optimální poměr uhlíku a dusíku v kompostu by měl být asi C: N=35:1.
Posečená tráva má poměr C:... celý příspěvek > |  | Patří bříza do kompostu a jaký drtič či štěpkovač?, 29.7.2011 Kdysi dávno jsem četl, že bříza (listí, dřevní odpad) nepatří do kompostu pro svůj vysoký obsah pryskyřic. Teď, když jsem procházel témata o kompostování, na žádnou negativní zmínku o bříze, ohledně jejího negativního vlivu na kvalitu... celý příspěvek > |  | Systém suchého záchodu, 24.7.2011 Vašku,
nejlevnější varianta provizorního záchodu je Separační toaleta Privy 500, který pořídíš za 1536,-Kč. Viz:
je to bez chemie a pokud jsi kutil, tak si to vyrobíš sám. Otázkou však je, co Ti na to řekne manželka. Pokud u ní převažuje... celý příspěvek > |  | Kiwi nekvetoucí, 15.6.2011 Děkuji za informaci. R. |  | Kiwi nekvetoucí, 14.6.2011 Paní Ello (156), Vy jste hotový Mičurin. To jsou kiwi jak noha, pokud to ta fotka nezkresluje. Já koupi kiwi samosprašné Jenna. Když jsem si tady ale na něj přečetl reference, že buď neplodí anebo má plody malé, chlupaté a k tomu ještě tvrdé jak... celý příspěvek > |  | Kiwi odroda Jenny, 30.5.2011 Právě dnes jsem koupil v LIDLU údajně samosprašnou odrůdu kiwi :Actinidia chinensis ´Jenny´. Litoval jsem, že měli už jen poslední rostlinku. Jak tu ovšem čtu v jednom příspěvku, dodavatel slibuje pouze, že se můžeme "každú... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|