Příspěvky uživatele - 178.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 13.7.2007
Ano, to by bylo konečně logické vysvětlení - ten průser s benzínem. Benzím jsem opravdu kupoval v květnu, tedy v měsíci, kdy se problém s benzinem vyskytoval. Opravdu nejsem pitomec - plněsyntetické oleje JASO FC snesou podle výrobce i poměr... celý příspěvek >
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 13.7.2007
Jen abych shrnul svůj příběh: postupoval jsem přesně podle návodu a výsledek byl přidřený motor, jeho oprava mne stála polovinu ceny nového stroje. Nepřijde mi to normální. Samozřejmě, že servisu nic nedokážu, takže mi nezbývá než udělat závěr,... celý příspěvek >
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 12.7.2007
Olej jsem míchal přesně podle návodu, tedy olej třídy JASO FC v míchacím poměru 1:50. V serivsu mi k tomu dali olej Kusquarna XP (JASO FB) a doporučili pomět 1:50. (což považuji za chybu, jelikož JASO FB bych opravdu raději dával 1:25). Jsem... celý příspěvek >
zklamani z Bofixu?, 12.7.2007
Před týdnem jsem provedl postřik bofixem. Čekal jsem, že to týdne bude plevel (hlavně bodláky a hřmánkovce) suché, ale nepozoruji žádnou změnu. Tak nevím, mám to teď posekat a doufat, že bofix zabral a není to vidět, Je to moje první setkání s... celý příspěvek >
posekanou trávu do sudu?, 12.7.2007
Včera mi soused vykládal neuvěřitelnou věc: prej má doma sud bez dna, do kterého házi posekanou trávu. Po té to hezky přikryje deklem z linolea, aby do toho nepršelo a to je vše. Prej se tráva krásně zpracuje na tmavý kvalitní kompost, prej to má... celý příspěvek >
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 12.7.2007
Vyřešeno. Pánové, problém byl v přidřeném válci. Před tím, než si uděláte jasný názor (stejně jako servis) že totiž jsem idiot, který tam nalil špatnou směr, musím říci, že o olejích něco vím a pro mazání jsem používal jeden z nejkvalitnějších... celý příspěvek >
ředění Bofixu, 8.7.2007
Prosím poraďte jaké používáte ředění BOFIXu? V návodu je 4-6 litrů  smíchat s 250-400 litry vody, což je dávka na ha. Pokud dobře počítám, tak v poměru 5:300 to znamená přidat do 10 litrů vody 0,166 litru Bofixu. Jenže: na 100m2 zahrady bych měl... celý příspěvek >
Hnojivo Expert, 26.6.2007
Používá zde někdo hnojivo Expert (http://www.luko.biz/hnojiva.html)? Zkušenosti?
Zahradní traktor CubCadet, 20.6.2007
Mám CC1023 a je to plná spokojenost. Konečně výrobek, který má kuličkový ložiska, litinovou nápravu a z plastu jen kastlík na pivo. Prostě normální výrobek, který se dnes hned tak nevidí. Ovšem ta cena...
jak je to s druhým hnojením po výsevu?, 17.6.2007
Založil jsem nový trávník v půlce května. Hlína je mizerná - žlutice. Alespoň jsem na ni rozprostřel o něco lepší hnědozem a před výsevem zeminu pohnojil hnojivem Expert (viz http://www.luko.biz/hnojiva.html). Mám instalovánu automatickou závlahu... celý příspěvek >
náhradni popruhy pro křovinořez, 13.6.2007
Dnes jsem pracoval s Marunaka TH43DX a špatně jsem si připojil popruhy k té sponce na křoviňáku. Výsledek je, že jsem si prodřel chránič - tedy tu vyztuženou desku, která chrání člověka před odřením od napojení popruhů na převodovou hřídel... celý příspěvek >
jakou ruční vřetenovou sekačku?, 18.5.2007
Jakpak jde s Brillkou sekat? Řeším úplně stejný problém jako Vy a také se mi líbí BRILL RazorCut 33, ale verze bez motoru se bojim, že to bude dřina...
Poraďte vřetenovou sekačku, 16.5.2007
Jsem zcela otráven vzhledem trávníku po posekání rotační sekačkou. Konečky listů otrhané a uschlé. Zkoušel jsem ostřit nůž, půjčit si skačku s vyššími otáčkami, všechno na nic. Vážně tak uvažuji o přechodu na vřetenovku, alespoň pro těch cca 200m2,... celý příspěvek >
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 16.5.2007
Dobrý den, po četných příznivých ohlasech na tento stroj jsem se také stal jeho majitelem. S konstrukcí jsem spokojen, jen mám jednu drobnou potíž. Pokud úplně stahnu sytič (páčka zcela v pozici zavřeno), nechce jít po přidání plynu motor do otáček... celý příspěvek >
Hnojivo pro živý plot, 15.5.2007
Jaké poradíte hnojivo pro živý plot? Zasadili jsme loni na podzim, hlína je jílovitá s příměsí písku, žlutice. Rostlinky jsme sázeli z květináčů včetně původního balu, na jaro rostou všechny. Rád bych jim pomohl, ale nevím čím přihnojit. Děkuji za... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika