|
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 13.7.2007 Ano, to by bylo konečně logické vysvětlení - ten průser s benzínem. Benzím jsem opravdu kupoval v květnu, tedy v měsíci, kdy se problém s benzinem vyskytoval.
Opravdu nejsem pitomec - plněsyntetické oleje JASO FC snesou podle výrobce i poměr... celý příspěvek > |
 |
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 13.7.2007 Jen abych shrnul svůj příběh: postupoval jsem přesně podle návodu a výsledek byl přidřený motor, jeho oprava mne stála polovinu ceny nového stroje. Nepřijde mi to normální. Samozřejmě, že servisu nic nedokážu, takže mi nezbývá než udělat závěr,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 12.7.2007 Olej jsem míchal přesně podle návodu, tedy olej třídy JASO FC v míchacím poměru 1:50.
V serivsu mi k tomu dali olej Kusquarna XP (JASO FB) a doporučili pomět 1:50. (což považuji za chybu, jelikož JASO FB bych opravdu raději dával 1:25).
Jsem... celý příspěvek > |
 |
zklamani z Bofixu?, 12.7.2007 Před týdnem jsem provedl postřik bofixem. Čekal jsem, že to týdne bude plevel (hlavně bodláky a hřmánkovce) suché, ale nepozoruji žádnou změnu. Tak nevím, mám to teď posekat a doufat, že bofix zabral a není to vidět,
Je to moje první setkání s... celý příspěvek > |
 |
posekanou trávu do sudu?, 12.7.2007 Včera mi soused vykládal neuvěřitelnou věc: prej má doma sud bez dna, do kterého házi posekanou trávu. Po té to hezky přikryje deklem z linolea, aby do toho nepršelo a to je vše. Prej se tráva krásně zpracuje na tmavý kvalitní kompost, prej to má... celý příspěvek > |
 |
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 12.7.2007 Vyřešeno. Pánové, problém byl v přidřeném válci. Před tím, než si uděláte jasný názor (stejně jako servis) že totiž jsem idiot, který tam nalil špatnou směr, musím říci, že o olejích něco vím a pro mazání jsem používal jeden z nejkvalitnějších... celý příspěvek > |
 |
ředění Bofixu, 8.7.2007 Prosím poraďte jaké používáte ředění BOFIXu? V návodu je 4-6 litrů smíchat s 250-400 litry vody, což je dávka na ha. Pokud dobře počítám, tak v poměru 5:300 to znamená přidat do 10 litrů vody 0,166 litru Bofixu. Jenže: na 100m2 zahrady bych měl... celý příspěvek > |
 |
Hnojivo Expert, 26.6.2007 Používá zde někdo hnojivo Expert (http://www.luko.biz/hnojiva.html)? Zkušenosti? |
 |
Zahradní traktor CubCadet, 20.6.2007 Mám CC1023 a je to plná spokojenost. Konečně výrobek, který má kuličkový ložiska, litinovou nápravu a z plastu jen kastlík na pivo. Prostě normální výrobek, který se dnes hned tak nevidí. Ovšem ta cena... |
 |
jak je to s druhým hnojením po výsevu?, 17.6.2007 Založil jsem nový trávník v půlce května. Hlína je mizerná - žlutice. Alespoň jsem na ni rozprostřel o něco lepší hnědozem a před výsevem zeminu pohnojil hnojivem Expert (viz http://www.luko.biz/hnojiva.html). Mám instalovánu automatickou závlahu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
náhradni popruhy pro křovinořez, 13.6.2007 Dnes jsem pracoval s Marunaka TH43DX a špatně jsem si připojil popruhy k té sponce na křoviňáku. Výsledek je, že jsem si prodřel chránič - tedy tu vyztuženou desku, která chrání člověka před odřením od napojení popruhů na převodovou hřídel... celý příspěvek > |
 |
jakou ruční vřetenovou sekačku?, 18.5.2007 Jakpak jde s Brillkou sekat? Řeším úplně stejný problém jako Vy a také se mi líbí BRILL RazorCut 33, ale verze bez motoru se bojim, že to bude dřina... |
 |
Poraďte vřetenovou sekačku, 16.5.2007 Jsem zcela otráven vzhledem trávníku po posekání rotační sekačkou. Konečky listů otrhané a uschlé. Zkoušel jsem ostřit nůž, půjčit si skačku s vyššími otáčkami, všechno na nic. Vážně tak uvažuji o přechodu na vřetenovku, alespoň pro těch cca 200m2,... celý příspěvek > |
 |
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 16.5.2007 Dobrý den,
po četných příznivých ohlasech na tento stroj jsem se také stal jeho majitelem. S konstrukcí jsem spokojen, jen mám jednu drobnou potíž. Pokud úplně stahnu sytič (páčka zcela v pozici
zavřeno), nechce jít po přidání plynu motor do otáček... celý příspěvek > |
 |
Hnojivo pro živý plot, 15.5.2007 Jaké poradíte hnojivo pro živý plot? Zasadili jsme loni na podzim, hlína je jílovitá s příměsí písku, žlutice. Rostlinky jsme sázeli z květináčů včetně původního balu, na jaro rostou všechny. Rád bych jim pomohl, ale nevím čím přihnojit. Děkuji za... celý příspěvek > |
 |