Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čištění demižonu, 2.4.2011
Vázy a lahve se čistí tak, že dovnitř nasypete na kousky rozdrcené skořápky a trochu vody - pak stačí párkrát zatřást...           Lída
Pokojová Calla, 1.4.2011
ps - pokud je v plném růstu, potřebuje hodně vody           L.
Pokojová Calla, 1.4.2011
Vy ji máte teď zelenou?? U mne jsou teď ještě hlízy zatažené v zemi, teprve je chci přesadit a pomalu začít zalévat. Nevím, jak ji máte dlouho, jestli jste ji koupila (dostala) v zimě, je možné, že se chystá odpočívat. Listy v tom případě začnou... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 1.4.2011
Letos jsem poprvé objednávala u p.Zíbala (školky Strážnice), protože jsem sháněla nektarinku Venus. Dnes přišla zásilka - už dlouho jsem neviděla tak pěkné a silné stromky - navíc dobře zabalené a chráněné před poškozením. Doufám, že také tak pěkně... celý příspěvek >
Jaký vybrat strom?, 1.4.2011
U cest mám ráda jeřáby, nejsou moc velké, jsou takové jemně vzdušné a na podzim jeřabiny pěkně vypadají (a ptáčci mají co zobat). Ale pěkných stromů je mnohem víc...           Lída
Kde sehnat muchovník na kmínku?, 1.4.2011 Obsahuje fotku
Myslím si, že záleží i na tom, který muchovník máte. Olšolistý dělá hustší keře. Já mám Am.lamarckii, sice se větví, ale hustý keř nedělá. Nevadí mi to ale, protože ho mám spíš pro okrasné účely, chtěla bych z něj jednou mít vícekmenný strom (viděla... celý příspěvek >
Pěstování fíkovníku, 11.3.2008
byl jsem v Chorvatsku... domácí ubytovatel koncem srpna a začátkem září suší metráky fíků jednoduše na rovné betonové ploše na slunci...někde mají síta... zralý fík nekrájej, jednoduše ho prsty namáčkni, aby se vešel do domácí sučičky na ovoce a je... celý příspěvek >
Další diskuze:  26  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika