Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 10.1.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Pane Vy jste můj člověk! Uvedl jste, že mech je krásnější než tráva. A jsme u toho. Někteří mají ty nejlepší podmínky pro pěstování mechů a nevyužívají je - škoda. Místo toho se snaží vším možným o zvrácení příhodných, přírodních... celý příspěvek >
Poraďte jaký skleník, 9.1.2013
Dobrý večer. Já bydlím na horách 800m.n.m. a taky tady fouká. Skeník musíte řádně ukotvit k základům!!! Potom vám neuletí. Zdeněk
Poraďte jaký skleník, 9.1.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Tady již proběhla debata zda je lepší ten či onen skleník. Jsou zastánci pro skleněnou výpň - mají svojí pravdu a jsou zastánci polykarbonátu pro jejich výhody i nevýhody. Já mám polykarbonát a jsem nadmíru spokojený. Tento skelník... celý příspěvek >
Solární ohřev vody v bazénu, 8.1.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Účinný solární ohřev vody je na fotce. Jenže máte tepelně izoovaný váš nový betonový bazén? Je fakt, že solárka ohřejí náše šplouchadlo na pro nás příjemných 24 stupňů. Voda pro ohřev v odpoledních hodinách doslahovala ve výměníku... celý příspěvek >
Co právě sklízíte v r. 2012?, 31.12.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Sklízím ředkvičky, a pár salátů. Letos mi narostl i kopr neplánovaně v pařeništi. Přikládám fotku salátů pořízenou 21.12. 2012. Na saláty si ještě chvilku počkám. Zdeněk 
Komposter na zahradu cca 1500m2, 31.12.2012 Obsahuje fotku
Na posledním snímku je nehotový kompost  rovnán do budoucích záhonků. V pozadí se vytváří a připravuje další hmota pro brambory, které se budou sázet v další sezoně. Zdeněk 
Další snímek
Dobrý večer. Chtěl bych také  pohovořit o problematice kompostování. Osvědčilo se mi první rok kosit trávu a dávat ji včetně všeho co se dá kompostovat do řádků viz fotka.  V prví sezoně založený komplost v prvním řádku se tepelně vyblbne a... celý příspěvek >
Houby z lesa na zahrade, 29.12.2012
Dobrý večer. Snímky jsem pořídil na přelomu listopadu a prosince tohoto roku. I po 30 cm pokrývce sněhu, která roztála jsou houby stále v pohodě. Děkuji za určení. Zdeněk
Houby z lesa na zahrade, 28.12.2012 Obsahuje fotku
Poslední fotka.
Ještě jeden
Dobrý večer. To je právě ta otázka - v jakém okruhu je od plodnice roztažené podhoubí. Letos i loni jsem přesazoval houby. Kozáky, křemenáče a praváky. Kozáci jsou bez problému, křmenáči zatím nic a ten pravák na fotce?  Taky jsem na to... celý příspěvek >
Houby z lesa na zahrade, 27.12.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Letošní hokus pokus - možná náhoda. Jsem zvědav na příští rok. Zdeněk
Má první bonsaj, 29.11.2012
Dobrý večer. Na skoro hotové bonsaje se chodí na opuštěné drážní tělesa a vlečky. Tam si můžeš předpřipravit stromů co hrdlo ráčí. Dále si na příhodném místě vyzkoušej nejrůznější techniky zmensování stromů divoce rostoucí na opuštěné vlečce,... celý příspěvek >
Má první bonsaj, 28.11.2012
Dobrý večer. . Je dobře, že jste začal. Je třeba navštívit několik výstav, kouknout do knížek , občas něco uschne ono se to poddá. Mnoho lidí chce začít a nikdy nezačne. Vy jste již začal a to je první krok k   pěstování... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika