Příspěvky uživatele - 234.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s touto broskvoní?, 24.7.2011
Myslím, že pro paní (nebo slečnu?) Alenu by tvar s terminálem byl hůře udržovatelný, než kotlovitá koruna. (Původně jsem měl terminál "uříznutý" ještě asi o 30 cm níže - na tmavší postranní větvičku směřující mírně vlevo k fotografovi. Pak jsem to... celý příspěvek >
Co s touto broskvoní?, 24.7.2011
Dovedu si Vaši situaci živě představit. Taky jsem občas dost bezradný v problémech, o kterých mnoho nevím a ostatním připadají jednoduché. Josef.
Co s touto broskvoní?, 24.7.2011 Obsahuje fotku
Lamentování a odkazy na knížky a návody nepomůže - takovýhle stromek tam paní Alena stejně nenajde. Já bych už nyní - co nejdříve - odřízl přebytečnou terminální (středovou) část a nejvyšší část z horní postranní větve. Zkusil jsem to do fotky... celý příspěvek >
Bofix, 24.7.2011
Dicotex má jetel přímo uveden na etiketě a podle mých zkušeností je na něj opravdu účinnější, než bofix. U sedmikrásek a bodláku nevím. Josef.
Bofix, 24.7.2011
Bofix má kombinací 3 účinných látek - dá se předpokládat větší spektrum účinku. Ještě širší kombinaci - 4 účinné látky - má Dicotex. Josef.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika