Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 3.9.2008
Zdravím, řadu let používám olej MOGUL TSF, mám už nekolikátou Husku a nikdy jsem neměl s motorem problém. Olej kupuji v desetilitrovém balení ve velkoobchodě, stojí okolo 100 za litr. Standa.
I toto je Mountfield - co se v Mountfieldu vyplatí?, 8.8.2008
Zdavim, tady přece nejde zda-li nakoupíte špatně nebo dobře, každá koupě je dobrá koupě z pohledu kupuijícího. Tady jde o to za kolik a jaká kvalita, u M kupujete za ceny jako ve značkovém obchodě a dostanete zboží jako na nějaké tržnici. Standa.
Jak používat rotavátor (Misho), 5.8.2008
Zdravím, kromě již popsaného se dá s rotovátorem docela slušně kopat drážka třeba na kabel. Nasadím na každuu stranu jedu sadu a jedu, nakypřenou hlínu vyházím lopatou a jedu znovu atd. Tak můžete pokračovat až po motor. Používám Vari. Standa.
Tvar struny, 5.8.2008
Zdravím, dlouhá léta jsem sekal pětihrannou černou od Oreg..., ale nyní mi byla doporučena nízkohlučná tmavě šedá od HQ. Opravdu je tiší a pépe seká ale i se méně opotřebovává. Dobrá rada: nekupujte si do zásoby více než za sezónu spotřebujete,... celý příspěvek >
Jak používat rotavátor, 29.7.2008
Zdravím, myslím že poslední příspěvek je trochu přehnaný. Zřejmě tento člověk asi nikdy s ručním rotovátorem nepracoval, jinak by věděl jak obrovskou práci toto zařízení ulehčí. K tématu: Pokud budete rozdělávat louku nebo jiný neobdělávaný pozemek,... celý příspěvek >
Znate stroje značky Pubert?, 27.7.2008
Zdravím, sekačky Pubert používají většinou firmy zabývající se sekáním rekultivovaných ploch po těžbě hnědého uhlí. Tyto stroje snesou to nejvyšší zatížení, nejenom že posekají ale zároveň srovnají povrch, sekají kolikrát tak vysoký porost, že sekáč... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 27.7.2008
Zdravim, před mnoha lety jsem koupil v M sekačku, to byl ještě origo motor vyrobený Virginia USA a šasi někde v Itálii. Ta sekačka dodneska bezchybně funguje. Pak jsem šel k pánům do M koupit nový nůž k oné sekačce, když jsem viděl co mi prodavač... celý příspěvek >
Zahradní rumpály, 17.7.2008
Zdravím, já jsem vyráběl hřídel tak že jsem použil čtyřhran 20x20mm. Konce jsem obrobil na soustruhu na kulato průměr 20mm na požadovanou délku. Válec na který se navíjí řetěz je ze dřeva a je vyroben tak, že jsem na hoblovce srovnal na hranolu... celý příspěvek >
Nová pila, 11.7.2008
Zdravím, normální to není u takovéto pily ne, takto na dálku seřizovat pilu je dost obtížné ale zkuste šroubem "L" mírně pootočit doleva, né více jak 1/8 otáčky. Nejdříve zkuste i méně. Hlavně si zapamatujte jeho nynější polohu, kdyby se to... celý příspěvek >
Výběr benzinové sekačky Recycler, 9.7.2008
Zdravím, pokud budete trávu sekat často a pravidelně, tak recykler bude fungovat, ale pokud si někdo myslí že poseká přerostlou trávu a ta se nějak "vsákne" do porostu, tak se mýlí. Nejlepší je sekat tak každé 3cm to se ještě nějak vpraví... celý příspěvek >
Křovinořez ABG 430 HB - strunová hlava, 5.7.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, také používám hlavu od HQ a nemohu jí nic vytknout, snad jen línější podávání struny pokud jí nenamotáte na cívku do hlavy tak jak byla namotána v balení, to znamená ve stejném směru paměti struny. Při kupování pozor tato hlava se prodává s... celý příspěvek >
Dolmar, 2.7.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, já jezdím do lesa s tímhle. Standa.
Výběr křovinořezu - Honda 425 X Husqvarna 323, 2.7.2008
Zdravím, Honda 425 UEET má řidítka a LEET má obloukový rám. Já bych se přiklonil raději ke čtyřtaktu. Standa.
Dolmar, 1.7.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, z těch fotek to není příliš vidět, tady je detail. Ještě k bočnímu náklonu: podle délky drážky ve vrchní trubce je zároveň vytvořen doraz proti převrhnuti traktoru při abnormálním rozdílu náklonu traktoru vůči vleku. Standa.
Dolmar, 1.7.2008 Obsahuje fotku
Zdravím, tady nybízím svoje řešení vozíku. Náprava je vlastní výroby z uřezaných nábojů zadní nápravy trabanta. Spojení s traktorem jsem řešil tak aby se dalo zatočit až přes pravý úhel s ohledem na stabilitu pohonné jednotky. Ovládání brzdy je jenom... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika