Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá, 24.4.2011
jedná se určitě o jeden z mnoho druhů plektarantusu dá se pěstovat i jako pokojovka a kvítka má docela nenápadná zkuste si zadal na google obrázky plektrantus a porovnejte, já ho pěstuji a přijde mi to úplně stejné
Neznámá pokojovka, 23.4.2011
tak ten druhý obrázek je citronový muškát na 100% mám ho taky
Bouganvillea, 21.4.2011
Díky, taky ji mám zatím doma- ven dám jako vy až po zmrzlých, udělala za 14 dní velký pokrok krásně vyrostla, takže se jí daří dobře, já ji zítra trochu přistřihnu vrcholek a budu se těšit na bohaté květenství.
Bouganvillea, 21.4.2011
Začala mi vyrážet bugenvilea už má cca 20cm výhonek, ale loni měla výhony dva, jen bohužel nevyrazil.Chtěla jsem se zeptat kdybych ji nyní zastřihla- rozvětví se? Bude košatější, nebo s ní nemám nic dělat a nechat to na přírodě?Prosím poraďte mi.... celý příspěvek >
Kedrostis - pěstování, 21.4.2011
Kedrostis patří do čeledi Cucurbitaceae (tykvovité). Pochází z jižní a centrální Afriky. V sezóně vyžaduje propustnou výživnou zem, dostatek vody a vzdušné vlhkosti. V zimě lze uložit bez zálivky se substrátem nebo bez, teplota 10 - 15°C.... celý příspěvek >
Petunie, 20.4.2011
To víte kolik lidí tolik názorů... pokud jsou sazeničky malé nechala bych je zatím tak jak jsou oni si utvoří větší kořenový bal a po zmrzlých je můžete s úplným klidem dát do truhlíků a ven.To už budou sazenice pěkné a pevné a můžet začít i hnojit.
Sedmikráska, 19.4.2011
Já se je snažím hned vydloubat, nejhorší když vykvetou -hned se množí, letos bojuji docela úspěšně, podchytila jsem to hned brzičko když se travička vzpamatovala po zimě. Včera jsem sekala a sedmikrásky žádné... paráda
Petunie, 19.4.2011 Obsahuje fotku
pokud je zasadíte do nové květinové zeminy nemusíte je aspoň 3 týdny hnojit ničím, protože zemina je dobře zásobená a než se sazeničky ujmou je zbytečné hnojit. Po třech týdnech začněte s hnojením a jakmile nasadí poupata tak střídavě hnojte jednou... celý příspěvek >
Co je tohle za palmu a jak ji pěstovat?, 19.4.2011
bude to datlovník a letnit ji můžete od května do září
Maxi Monstera - zmlazení, 18.4.2011
Opravdu se nebojte a zasaďte ji jak to nejvíc půjde do květníku bude víc kořenit a pěkně zesílí a poroste ještě víc
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 18.4.2011
Dobrý večer zkuste si zadat -obrázky bohyšky -do google a myslím, že to bude jeden z mnoha druhů, třeba ji poznáte, protože listy pak začínají zelenat, viděla jsem ji na zahradách a vyrostou na slabém stvolu bílé kvítky
Škůdci na ibišku. Poradíte, prosím?, 17.4.2011 Obsahuje fotku
kupte si žluté lepové šipky a zapíchejte je do zeminy v květináčích
Mulč z drcených šišek, 17.4.2011 Obsahuje fotku
šišky se na sluníčku otvírají je to krásné také je mám na folii a mám už je cca 4 roky
Prosim o identifikaci teto rostlinky, 17.4.2011
je to dost špatná fotka, ale snad by mohlo jít o nějaký druh trandescantia-...snad přijde i p. Janča a pomůže
Název pokojové květiny, 16.4.2011
první je spathiphyllum /lopatkovec/ a druhý scindapsus
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika