Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 19.7.2010
mam takovy zvlastni dotaz, nove vysazena reva si rekla, ze mi ukaze jak umi rust... uz jim nestaci tycky, co mam delat dal?..mam uz udelat dratenku?-na podzim ci na jare se musi udelat stejne a tak bych ty hl.vyhony privazoval alespon k dratum pro... celý příspěvek >
Prosím pomozte určit tento strom, 18.7.2010
je to urcite Liriodendron tulipifera, ovsem jedna se o barevny kultivar... v tom jen tipuji Aureomarginata
Prosím o identifikaci rostliny, 17.7.2010
ano je to tak - yzop, my ho susime, zdrhneme, dame do sklenicek a davame do domaci pekarny kdyz se dela chleba, ale je super i jako nizky zivy plutek
Roncet révy, 16.7.2010
pokud stačí výpary tak je to jasné - postřik poblíž jiřinek - okraj pole, asi e tam něco dostalo, ale je mi divné, že ostatní révy jsou OK, stejně tak plevel okolo-ani žahlý. Nakonec ještě můžu být rád, že to je od herbicidu a ne pravý roncet, díky.
Je to bodlák, nebo ne?, 16.7.2010
děkuji Vám všem
Roncet révy, 15.7.2010 Obsahuje fotku
Ještě sem vkládám foto k lepší identifikaci, tak snad mi někdo poradí a pomůže. Děkuji
Je to bodlák, nebo ne?, 15.7.2010
Dostali, jako luční kvítí.
Je to bodlák, nebo ne?, 15.7.2010 Obsahuje fotku
Nemůžeme se dohodnout co je to za kytku.Nevíte někdo prosím název?
Roncet révy, 13.7.2010
Pěkný večer, s žádostí jsem tu prosil o určení choroby, nakonec mi bylo řečeno, že se jedná o roncet. Nicméně může to být i od herbicidů... chci se proto zeptat, jaké s tím máte zkušenosti..? Jedná se o odrůdu Müller Thurgau-vysazena na podzim vloni,... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 13.7.2010
ano, vsiml jsem si toho tematu az dnes, ale krome dneska se tam naposledy vkladal prispevek az cca v rijnu ci listopadu vloni... nicmene Vam dekuji, snad mi pomuzou a urci to v tom ustavu a treba je obdaruji necim novym...
Melounoviště 2010, 12.7.2010
a kolik nechavate plodu na rostline?
Co vaše réva?, 12.7.2010 Obsahuje fotku
Pěkný den, žádám všechny znalé i neznalé vinaře co by mi mohli pomoci s určením odrůdy. Tuto révu sázel už můj děda, bude to tedy hodně stará odrůda, něco kdysi říkal, že to je KARLŠTEJNSKÉ, ale taková odrůda neexistuje, přikláám proto foto, tak snad... celý příspěvek >
Chemie v nových výsadbách révy, 12.7.2010
mockrát díky za rady :-)
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 10.7.2010
pokusím se třeba Vám zítra poslat foto, ale vrtá mi to hlavou, ostatní odrůdy hned vedle jsou zcela OK
Prosím poraďte - nemoc nebo škůdce, 10.7.2010
Pěkný večer, mám prosbu a nevím co se s nově vysazenou révou děje, sice roste, ale nyni od půlky výhonu jsou listy skoro průhledné-jakoby měly málo chlorofylu, nevím, zda to může být od svilušek, ale je to zvláštní. Prosím poraďte, děkuji
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika