Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kapky od banánovníku, 27.5.2011
Dobrý den, já je likvidovala Cifem. Ale pozor na to, kamarádce takhle úplně zničil banánovník parkety! Marcela
Založení živého plotu?, 26.5.2011
Dobrý den, ptačí zob se Vám chytí snad naprosto všude, nedělala bych z toho vědu. Sázela jsem z něj živý plot letos na jaře ve vzrostlém "vysokém" smíšeném lese. Vyryla jsem potřebné jámy, nalila vodu, zasadila keře a pak pravidelně... celý příspěvek >
Ruj vlasatá, 25.5.2011
Dobrý den, my máme ruj na celodenním přímém slunci. Nepotřebuje ani moc zalévat, je nejen odolná vůči suchu, ale i mrazům. Ze začátku po zasazení neroste moc rychle, ale pak jak píše pan Jarda, tak jí též udržujeme střihem. Marcela
Jehlicnaty strom, max 3metry, 23.5.2011
Dobrý den, přírůstky na jehličňanech (myslím vzrostlejší stromy), jsou i přes 1 metr za rok. Já je nestříhám, protože je to podle mě pak paskvil a ne krásný strom tak, jaký by měl být. Ale dejte si do vyhledávače a jistě tu najdete nějaké rady jak na... celý příspěvek >
Komule úhyn, 23.5.2011
Dobrý den, také mám takové poznatky. Vypadají, že už z nich nic nebude a najednou začnou rašit. Nejpozdnější mi opravdu připadají bílé, ale hravě dorostou ty ostatní. Podle mé zkušenosti čím víc jsou komule "vzácnější" a méně obvyklé, tím... celý příspěvek >
Oprava již založeného trávníku, 20.5.2011
Dobrý den, nechala bych to na zahradníkovi. Jinak pěkný trávník nemáte za pár měsíců. Mám též zkušenost s trávníkem na poli a trvalo nám cca 3-4 roky, než byl pěkný. Teď je radost po něm chodit, ale plevel se stejně občas někde vždy objeví a pak... celý příspěvek >
Bergénie - proč nekvete?, 20.5.2011
Dobrý den, bergenie máme co je dům domem to je 80 let a každé jaro nádherně kvetou. Nehnojím je ničím, nerozsazuji, zalévám pravidelně. Jen květy jsou náchylnější na mrazy, ale letos mi krásně přežily. Umístěné jsou jak v polostínu, tak na celodenním... celý příspěvek >
Komule úhyn, 19.5.2011
Dobrý den, na zahradě nemám nic pod fólií, protože na radu zahradníky a vyčtené informace všude možně jsem se rozhodla, že budu bojovat s plevelem ručně (a že toho mám, cca 3500m2). Některé rostliny pod fólií plesniví a nedělá jim to dobře, ale... celý příspěvek >
Stanovina na altánek a houpačku, 18.5.2011
Máte pravdu s tím spádem, ale bizonní kůži nemáme:). Pogumované textilie bych se ale bála též, navíc bych dala přednost "přírodnímu" vzhledu plátna. Dřív jsem kupovala na kempingové židličky plátno klasicky v látkách, byl akorát velký... celý příspěvek >
Komule úhyn, 18.5.2011
Dobrý den Danielo, tak to me překvapujete, protože já jich mám na zahradě několik, na zimu je nepřikrývám, stříhám až na jaře a daří se jim dobře už léta. Někdy po zimě obrážejí až poměrně pozdě. Vloni jsem si myslela, že mi odešla bílá, vykopala... celý příspěvek >
Oleandr, 18.5.2011
Já oleandry přes zimu přechovávám v zimní zahradě a v podstatě mi kvetou celý rok. Přesazuji tak obrok do trošku většího květináče, používám klasickou zeminu a hnojím kristalonem 1x týdně. Rostou jak o život a pořád kvetou. Marcela
Stanovina na altánek a houpačku, 18.5.2011
Dobrý den, materiál Vám neporadím, ale máme na zahradě již 15 let celoročně indiánské týpí a celtovina pořád úžasně drží. Letos jsme měniny jen provazy, ale plátno je netknuté. Možná by bylo dobré zapátrat z čeho přesně se týpí vyrábí. Marcela
Jarní výsadba malin, 17.5.2011
Zasaďte, zalévejte, chytí se Vám. Dělala jsem to několikrát i během léta a neměla jsem s tím problém. Marcela
Kdy sadit Jiřiny?, 16.5.2011
Dobrý den, jiřiny jsem sázela před dvěma týdny do záhonů. Venku jsou vylezlé jen některé a velmi málo. Marcela
Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011
Já bych řekla, že je to normální výhonek jak zmiňuje pan Janča. Fotka je sice rozmazaná, ale na Keiku to nevypadá. Marcela
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika