|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kapky od banánovníku, 27.5.2011 Dobrý den, já je likvidovala Cifem. Ale pozor na to, kamarádce takhle úplně zničil banánovník parkety! Marcela | | Založení živého plotu?, 26.5.2011 Dobrý den, ptačí zob se Vám chytí snad naprosto všude, nedělala bych z toho vědu. Sázela jsem z něj živý plot letos na jaře ve vzrostlém "vysokém" smíšeném lese. Vyryla jsem potřebné jámy, nalila vodu, zasadila keře a pak pravidelně... celý příspěvek > | |
| | Ruj vlasatá, 25.5.2011 Dobrý den, my máme ruj na celodenním přímém slunci. Nepotřebuje ani moc zalévat, je nejen odolná vůči suchu, ale i mrazům. Ze začátku po zasazení neroste moc rychle, ale pak jak píše pan Jarda, tak jí též udržujeme střihem. Marcela | | Jehlicnaty strom, max 3metry, 23.5.2011 Dobrý den, přírůstky na jehličňanech (myslím vzrostlejší stromy), jsou i přes 1 metr za rok. Já je nestříhám, protože je to podle mě pak paskvil a ne krásný strom tak, jaký by měl být. Ale dejte si do vyhledávače a jistě tu najdete nějaké rady jak na... celý příspěvek > | | Komule úhyn, 23.5.2011 Dobrý den, také mám takové poznatky. Vypadají, že už z nich nic nebude a najednou začnou rašit. Nejpozdnější mi opravdu připadají bílé, ale hravě dorostou ty ostatní. Podle mé zkušenosti čím víc jsou komule "vzácnější" a méně obvyklé, tím... celý příspěvek > | | Oprava již založeného trávníku, 20.5.2011 Dobrý den, nechala bych to na zahradníkovi. Jinak pěkný trávník nemáte za pár měsíců. Mám též zkušenost s trávníkem na poli a trvalo nám cca 3-4 roky, než byl pěkný. Teď je radost po něm chodit, ale plevel se stejně občas někde vždy objeví a pak... celý příspěvek > | | Bergénie - proč nekvete?, 20.5.2011 Dobrý den, bergenie máme co je dům domem to je 80 let a každé jaro nádherně kvetou. Nehnojím je ničím, nerozsazuji, zalévám pravidelně. Jen květy jsou náchylnější na mrazy, ale letos mi krásně přežily. Umístěné jsou jak v polostínu, tak na celodenním... celý příspěvek > | | Komule úhyn, 19.5.2011 Dobrý den, na zahradě nemám nic pod fólií, protože na radu zahradníky a vyčtené informace všude možně jsem se rozhodla, že budu bojovat s plevelem ručně (a že toho mám, cca 3500m2). Některé rostliny pod fólií plesniví a nedělá jim to dobře, ale... celý příspěvek > | | Stanovina na altánek a houpačku, 18.5.2011 Máte pravdu s tím spádem, ale bizonní kůži nemáme:). Pogumované textilie bych se ale bála též, navíc bych dala přednost "přírodnímu" vzhledu plátna. Dřív jsem kupovala na kempingové židličky plátno klasicky v látkách, byl akorát velký... celý příspěvek > | | Komule úhyn, 18.5.2011 Dobrý den Danielo, tak to me překvapujete, protože já jich mám na zahradě několik, na zimu je nepřikrývám, stříhám až na jaře a daří se jim dobře už léta. Někdy po zimě obrážejí až poměrně pozdě. Vloni jsem si myslela, že mi odešla bílá, vykopala... celý příspěvek > | |
| | Oleandr, 18.5.2011 Já oleandry přes zimu přechovávám v zimní zahradě a v podstatě mi kvetou celý rok. Přesazuji tak obrok do trošku většího květináče, používám klasickou zeminu a hnojím kristalonem 1x týdně. Rostou jak o život a pořád kvetou. Marcela | | Stanovina na altánek a houpačku, 18.5.2011 Dobrý den, materiál Vám neporadím, ale máme na zahradě již 15 let celoročně indiánské týpí a celtovina pořád úžasně drží. Letos jsme měniny jen provazy, ale plátno je netknuté. Možná by bylo dobré zapátrat z čeho přesně se týpí vyrábí. Marcela | | Jarní výsadba malin, 17.5.2011 Zasaďte, zalévejte, chytí se Vám. Dělala jsem to několikrát i během léta a neměla jsem s tím problém. Marcela | | Kdy sadit Jiřiny?, 16.5.2011 Dobrý den, jiřiny jsem sázela před dvěma týdny do záhonů. Venku jsou vylezlé jen některé a velmi málo. Marcela | | Nová orchidej nebo ne?, 16.5.2011 Já bych řekla, že je to normální výhonek jak zmiňuje pan Janča. Fotka je sice rozmazaná, ale na Keiku to nevypadá. Marcela | |
|
|
|
|