Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy paprik, 18.1.2011
preco nie. urcite ma s tym skusenost mirek.
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011
my sme to mali tiez. skoro som objednal semeno... ale velmi rychlo sa to spamatalo a nebolo za par tyzdnov nic poznat.
Jak Vám letos přežívají ryby, 17.1.2011
ja som lad minuly rok neriesil, iba urobil dieru jednorazove ked bol dlho mraz a vsetky prezili. Mozno mate jazierko prerybnene, preto vam uhynuli.
Ako na slimáky?, 17.1.2011
ad, mirekov obrazok: Riadna armada!!!
Ako na slimáky?, 17.1.2011
Podla mna hrubsi drot musi stacit... Inak osobne by ma zaujimalo ako by to fungovalo s vyssou voltazou. Predstavte si dizajn: Okolo stromu hlinikova folia prichytena obtocenym medenym drotikom. No to musi byt uz solidny galvanicky clanok, co vam... celý příspěvek >
Trávník jak na něj?, 14.1.2011
Na tieto otazky sa tu uz vela diskutovalo. Skuste vyuzit vyhladavanie alebo ist do skupiny diskusie o travnikoch na zahrada cz. Hnojiva su rozne aj specialne pre travniky> myslim, ze ak pouzijete v sulade s navodom nic nepokazite. Myslim, ze... celý příspěvek >
Trávník jak na něj?, 14.1.2011
Ano, povedzme herbicidom zacat, vybrat velku burinu po ucinku herbicidu... Zavalcovat novou zeminou a nasiat travnik. Ak by vam nevadil travnik ala luka, urobit nejake zmeny lokalne, kde sa vam to nepaci. Povedzme pouzit selektivny herbicit na... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 12.1.2011
Mirek, aj tak som zvedavy, co z tej vasej zbierky znesie najvyssie kriteria kvality. Ak sa dopatrate k nejakej vynimocne chutovej sorte, rad od vas dopestovane semienka kupim....ak"nebudu "formula" 1
Rostlinky na okraji jezírka, 11.1.2011
...niekde som cital, ze aby mali rastliny dobry ucinok na redukciu rias, potrebuju prihnojit draslikom. Vraj draslik sa rychlo spotrebuva v jazierku, co riasam a cyanobakteriam skodi podstatne menej ako vyssim rastlinam, ktore pestujeme v pobreznych... celý příspěvek >
Lavicka, mostik - nakup, dily, skusenosti, 11.1.2011
Mate skusenost ako urobit resp kde kupit ohnute nosne tramky ako podklad pre oblukovu lavicku cez jazierko?
Odkalování jezírka, 11.1.2011
...kamene na dne odkalovanie znemoznia. Nadavajte ich tam. Mozno nejake velke dekoracne ale nie kacirek. Urobte okraje jazierka tak, aby sa nemohli splachovat neciostoty do jazierka.
Zazimování malého jezírka, 11.1.2011
Kompromisom je na dieru ktora vznikla vzduchovanim polozit nejaky kryt, najlepsie z polystyrenu a zatazit aby to bolo na spravnom mieste. Nemal by byt uplne rovny polystyren, aby mal vzduch moznost prejst a aby nepritlacil hadicky o lad. Takto este... celý příspěvek >
Nejedovatý stále zelený živý plot, 10.1.2011
LD 50 pre berberin je vyssia ako pre chlorid sodny.
Výsev rajčat, 5.1.2011
S datumom sa takmer vsetci zhoduju - neskorsi je lepsi. Aj tak by ma zaujimal nazor, kedy to moze byt podstatne skorsi termin a ake musia byt podmienky (vykurovany sklenik atd.) Viem, ze su tu taki, co vysadzaju podstatne skor a su to skuseni... celý příspěvek >
Výroba filtru, 4.1.2011
...ak je prierez kolmo na danu dlzku tak sa nezmeni jeho velkost. Prietok bude zavisiet od prierezu a od filtracneho media, ktore bude klast najvacsi odpor... tak?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika