|
Odrůdy paprik, 18.1.2011 preco nie. urcite ma s tym skusenost mirek. |
 |
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 18.1.2011 my sme to mali tiez. skoro som objednal semeno... ale velmi rychlo sa to spamatalo a nebolo za par tyzdnov nic poznat. |
 |
|
 |
Jak Vám letos přežívají ryby, 17.1.2011 ja som lad minuly rok neriesil, iba urobil dieru jednorazove ked bol dlho mraz a vsetky prezili. Mozno mate jazierko prerybnene, preto vam uhynuli. |
 |
Ako na slimáky?, 17.1.2011 ad, mirekov obrazok: Riadna armada!!! |
 |
Ako na slimáky?, 17.1.2011 Podla mna hrubsi drot musi stacit... Inak osobne by ma zaujimalo ako by to fungovalo s vyssou voltazou. Predstavte si dizajn: Okolo stromu hlinikova folia prichytena obtocenym medenym drotikom. No to musi byt uz solidny galvanicky clanok, co vam... celý příspěvek > |
 |
Trávník jak na něj?, 14.1.2011 Na tieto otazky sa tu uz vela diskutovalo. Skuste vyuzit vyhladavanie alebo ist do skupiny diskusie o travnikoch na zahrada cz. Hnojiva su rozne aj specialne pre travniky> myslim, ze ak pouzijete v sulade s navodom nic nepokazite. Myslim, ze... celý příspěvek > |
 |
Trávník jak na něj?, 14.1.2011 Ano, povedzme herbicidom zacat, vybrat velku burinu po ucinku herbicidu... Zavalcovat novou zeminou a nasiat travnik.
Ak by vam nevadil travnik ala luka, urobit nejake zmeny lokalne, kde sa vam to nepaci. Povedzme pouzit selektivny herbicit na... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 12.1.2011 Mirek, aj tak som zvedavy, co z tej vasej zbierky znesie najvyssie kriteria kvality. Ak sa dopatrate k nejakej vynimocne chutovej sorte, rad od vas dopestovane semienka kupim....ak"nebudu "formula" 1 |
 |
Rostlinky na okraji jezírka, 11.1.2011 ...niekde som cital, ze aby mali rastliny dobry ucinok na redukciu rias, potrebuju prihnojit draslikom. Vraj draslik sa rychlo spotrebuva v jazierku, co riasam a cyanobakteriam skodi podstatne menej ako vyssim rastlinam, ktore pestujeme v pobreznych... celý příspěvek > |
 |
Lavicka, mostik - nakup, dily, skusenosti, 11.1.2011 Mate skusenost ako urobit resp kde kupit ohnute nosne tramky ako podklad pre oblukovu lavicku cez jazierko? |
 |
|
 |
Odkalování jezírka, 11.1.2011 ...kamene na dne odkalovanie znemoznia. Nadavajte ich tam. Mozno nejake velke dekoracne ale nie kacirek. Urobte okraje jazierka tak, aby sa nemohli splachovat neciostoty do jazierka. |
 |
Zazimování malého jezírka, 11.1.2011 Kompromisom je na dieru ktora vznikla vzduchovanim polozit nejaky kryt, najlepsie z polystyrenu a zatazit aby to bolo na spravnom mieste. Nemal by byt uplne rovny polystyren, aby mal vzduch moznost prejst a aby nepritlacil hadicky o lad. Takto este... celý příspěvek > |
 |
Nejedovatý stále zelený živý plot, 10.1.2011 LD 50 pre berberin je vyssia ako pre chlorid sodny. |
 |
Výsev rajčat, 5.1.2011 S datumom sa takmer vsetci zhoduju - neskorsi je lepsi. Aj tak by ma zaujimal nazor, kedy to moze byt podstatne skorsi termin a ake musia byt podmienky (vykurovany sklenik atd.) Viem, ze su tu taki, co vysadzaju podstatne skor a su to skuseni... celý příspěvek > |
 |
Výroba filtru, 4.1.2011 ...ak je prierez kolmo na danu dlzku tak sa nezmeni jeho velkost. Prietok bude zavisiet od prierezu a od filtracneho media, ktore bude klast najvacsi odpor... tak? |
 |