|
Příspěvky uživatele - 147.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sedmikrásky, 3.7.2010 Tohle jsem nikdy neslyšela ani nečetla, můžete uvést nějaký odkaz? Hanča |  | Klíšťata na zahradě, 10.6.2010 Nevím, jestli je to zásluha mravenců, ale klíšťata na zahradě nemáme, ačkoli na půlce zahrady je louka sekaná jen dvakrát ročně. Mravenců je tu opravdu dost.
Nedávno mi přišel mailem návod, který jsem zatím nevyzkoušela, takže netuším, jestli to... celý příspěvek > |  |
|  | Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 9.6.2010 Taky bych tam dala karton a vrstvu na to, funguje to a je to levné. Hanča |  | Brouci na kmínu, 9.6.2010 A jsou to vůbec brouci? Podle tvaru těla by to mohly být ploštice. Hanča |  | Potřebuji zjistit název květiny, 6.6.2010 Jednotka a dvojka nejspíš tolita lékařská, trojka a čtyřka určitě devaterník, pětka něco z čeledi hluchavkovitých, možná nějaký čistec, ale to už hádám. Hanča |  | Dejte mojí kytce jméno, 6.6.2010 Setcreasea purpurea - patří do příbuzenství pokojových tradeskancií, kterým se taky říká blázen nebo voděnka. A stejně snadno se i pěstuje. Hanča |  | Houby v trávníku, 1.6.2010 Ano, rostou! Špičky taky. Jenomže tam, kde jsou slimáci španěláci, tam neroste nic . Hanča |  | Houby v trávníku, 1.6.2010 No právě, taky tyhle houby nejíme! Třeba vám v trávě vyroste i něco jiného, nám rostou špičky, podtrnky a na podzim čirůvky. Hanča |  | Houby v trávníku, 31.5.2010 Řekla bych, že nějaký druh hnojníku, určitě to budete vědět, jestli se za den nebo dva rozpliznou na černou kaši. Hnojníky jsou tzv. podmínečně jedlé, dají se jíst, ale celý den nebo i několik dní nesmíte pít žádný alkohol. Když si dáte panáka, sice... celý příspěvek > |  | Co je to za rostliny?, 31.5.2010 I vrbovka je plevel, ale zároveň kytka léčivá, pro pány . Hanča |  |
|  | Roundup - založení nové zahrady, 31.5.2010 Anebo i bez té orby, takhle: po odstranění náletových dřevin zakrýt kartonem a navrch vrstvu slámy. Výhody: žádná chemie, podstatně méně práce, odpadá veškeré rytí, zahynou i opravdu vytrvalé plevele jako bršlice nebo pýr. Nevýhody: nevypadá to... celý příspěvek > |  | Bofix, 27.5.2010 Dobrý ddn, zajímalo by mě zda před aplikací může být trávní posečen, nebo musí být trošku vzrostlý |  | Jakému druhu patří tento kvítek?, 24.5.2010 Geranium pusillum - kakost maličký. Hanča |  | Jak se jmenuje tato rostlina?, 23.5.2010 Šater plazivý je tady. Hanča |  | Jak se jmenuje tato rostlina?, 23.5.2010 Rostlina na snímku máv květu čtyři korunní plátky, vaše kytky jich mají pět. Ostatně mám pocit, že nemáte šater, ale rožec, i když můžu se samozřejmě mýlit. Hanča |  |
 |
|
|
|