Příspěvky uživatele - 35.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2011, 17.6.2011
Dnes je budu také trpělivě vyhlížet. Včera mě kolem 21:45 vyhnala z venku bouřka s deštěm, tak snad dnes to bude dobré. To jsem zvědav jestli nějakou uvidím. Václav
Světlušky 2011, 16.6.2011
To mě včera po otevření okna vlétl skoro do domu chroust :-).Naráželo nám jich tu do fasády snad 20. Už se těším na víkend až budu na chalupě a budu světlušky vyhlížet-je to vlhké prostředí blízko pole a tam se jim daří.To je v noci z kadibudky... celý příspěvek >
Světlušky 2011, 15.6.2011
Byla to světluška "lezoucí".   Václav
Světlušky 2011, 12.6.2011
Nebudete mi to nikdo věřit, ale první letošní světlušku jsem viděl o májce.Opravdu jsem ji držel v ruce, bylo to tak kolem půl 11. pozn.: nebyl jsem opilý
Špenát, 5.6.2011
Dobrý den, letos poprvé pěstujeme špenát.Udělaly jsme vše podle návodu na pytlíčku se semínky, špenát vyrostl do listů velikosti cca 10cm a začal tvořit květ.Četl jsem že by špenát kvést neměl, protože mu pak hořknou listy.Co s tím??  děkuji za... celý příspěvek >
Rebarbora, 23.5.2011
Dobrý den, možná mám hloupý dotaz ale může být rebarbora červivá?Má v některých stonkách dírky jako po červech.Je takto poškozený řapík na vyhození, nebo se to dá použít??  děkuji za případné reakce Vašek
Mráz, 12.5.2011
Dobrý den, u nás (okres Domažlice) jsme byly také zasaženi mrazem.Všecky listy na vořešáku nám uschly a zčernaly, jen dvě mladé větvičky blízko zdi domu jsou v pohodě, tak doufám že se dočkáme alespoň nějakých ořechů. Jak jsem tak koukal tak toto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika