Mráz

Vašek.P - (2) - 35.174 (?)
12.5.2011 19:56

Dobrý den, u nás (okres Domažlice) jsme byly také zasaženi mrazem.Všecky listy na vořešáku nám uschly a zčernaly, jen dvě mladé větvičky blízko zdi domu jsou v pohodě, tak doufám že se dočkáme alespoň nějakých ořechů. Jak jsem tak koukal tak toto mají u nás v obci skoro všichni.Je zajímavé, že ředkvičky na záhoně a zelenina ve foliovníku je naštěstí nedotčená. tak doufám že takový mráz již letos nepřijde.    Vašek

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 19.216 (?), 6.5.2011 22:42, zobrazeno: 2862x

u nás -Praha západ zmrzly nejenom sazenice na záhonu ale listy na ořechu zčernaly ve výšce asi 6 m tedy žádné přízemní mrazíky ale pořádný mráz a co u vás?

host - 86.7 (?), 11.5.2011 20:50
Dobrý den, také praha západ. Zde jsme byli zasaženi příšerně. :-(( Vysoké letité ořechy jsou zcela černé, spálené, nevím jak dopadnou. Magnolie nám zrzla, hůře dopadla mladá magnolie, ta stará, asi 30 letá velká vypadá že se vzpamatuje. :-( Třešně zmrzly, kytky na balkoně pomrzly, v dolní části zahrady která je na nejnižším místě terénu a v blízkosti potoka to rostliny odnesly nejhůře. Je mi z toho smutno. Kousek od nás ve vedlejší vesnici to vypadá o dost lépe, ořechy jen trochu poškozené... ach jo. :-(

Vašek.P - (2) - 35.174 (?), 12.5.2011 19:56

Dobrý den, u nás (okres Domažlice) jsme byly také zasaženi mrazem.Všecky listy na vořešáku nám uschly a zčernaly, jen dvě mladé větvičky blízko zdi domu jsou v pohodě, tak doufám že se dočkáme alespoň nějakých ořechů. Jak jsem tak koukal tak toto mají u nás v obci skoro všichni.Je zajímavé, že ředkvičky na záhoně a zelenina ve foliovníku je naštěstí nedotčená. tak doufám že takový mráz již letos nepřijde.    Vašek

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Nestabilní pH v bazénu10.8.2025
Nestabilní pH v bazénu9.8.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz