|
Příspěvky uživatele - 29.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trávník - špatná kondice, 7.8.2007 Možná by bylo lepší nesekat na tak nízkou výšku.. tento trávník je evidentně spálen sluncem... Možná by bylo lepší vybrat i travní směs odolnější slunci.. V OBI prodávají skvělé rozpustné hnojivo, bohužel si nevzpomenu na název... ALe byl to polský... celý příspěvek > |  | Zhorsujici se kvalita travniku, 7.8.2007 Je to zajimavé.. Spíš než spálené hnojivem mi to připadá, že vyschli slabí jedinci... Z toho kolmého fota nejde poznat jestli není posekán na krátko, jestli by přes vedra nebylo lepší nechat trávník delší, ještě když je "relativně" mlád a není... celý příspěvek > |  |
|  | konec povolení na čerpání vody k zálivce, 18.2.2007 Nevím, ale není to platněno jen od orčitého průtoku?? Není přece možné, abych platil za chalupu, kde jsem 4x za měsíc... |  | Program na návrh zahrady, 18.2.2007 Na ten crack se podívejte na www.astalavista.box.sk Zatím jsem tam našel cracky na všechny programy.. |  |
|
|
|