Příspěvky uživatele - 108.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvka - zhnědnutí části listu, 11.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím, nevíte někdo, co je této borůvce? Některé listy do poloviny zhnědly:-(  Děkuji vám moc za reakce, nerada bych o ni přišla.
Smrček hnědnutí nových přírůstků, 11.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu, na smrčku se objevily seschlé nové přírůstky. Tedy ne úplně všechny - nejdřív na jaře krásně narostly nové dlouhé přírůstky, ale po čase se objevili další přírůstky, menší a ty seschly, viz foto. Nevíte, co by to mohlo být?... celý příspěvek >
Rejsek a granule proti slimákům, 7.6.2011
S tím kofeinem nevím. Také jsem to někde zaslechl, tak jsem zakoupil krabičku černého čaje, udělal extra silný výluh, naplnil tím ruční postřikovač, ulovil slimáka, kterého jsem dal na misku, pěkně ho postříkal, no a za 10 min. jsem ho šel... celý příspěvek >
Okurková globalizace, 2.6.2011
Já tento problém řeším takto : nečtu Blesk, nekoukám na Novu, okurku omyji a oloupám a potom baštím co to jde!!
Slimáci, 5.5.2011
Asi mám na zahradě nějaký nový druh slimáků. Dnes ráno, všude jinovatka, na teploměru lehce pod nulou obcházím zahradu a kontroluji co všechno pomrzlo a na skalce vidím slimejše, jak si to v pohodě slizí po kameni na snídani. Ten asi ze Španělska... celý příspěvek >
Květnové mrazy 2011, 5.5.2011
Kladensko- Rakovnicko, ořešáky jsou všude totálně pomrzlé, letos to asi bude s ořechami bída. Vinná réva zatím vypadá dobře, ale psí víno na baráku je taky omrzlé. B.
Slimáci, 28.4.2011
Tak dneska ráno jsem našel prvního slimáka. Boj začíná!!! Jdu koupit Ferramol, ale hlavně nabrousit okrajovač trávníku a dát nové baterky do čelovky. Místo "Ordinace" bude na programu půlení mlžů.
Koupe hadice 3/4 na zahradu, 2.4.2011
Zdravím, rád bych oživil tuto diskusi.Uvažuji o zakoupení nové zahradní hadice. Momentálně mám "zelenou" bůhví odkud, na které se pod spojkou u stříkací pistole pokaždé objeví boule jako nažraná anakonda (byla levná, tak se vždycky o těch... celý příspěvek >
Vertikutator florabest, 25.3.2011
Já mám vertikutátor od AL-CO, vybavení a vzhled je víceméně podobný. Na menší rozlohu trávníku (já mám cca 200 m2 trávníku) to bohatě stačí.
Jakou zeleninu do polostínu?, 24.3.2011
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kterou zeleninu mohu vysadit na záhon, který je osluněný jenom ráno a odpoledne? Moc díky S.B.
Slimáci, 31.1.2011
Nechci kazit Vaše nadšení, ale v bylinkovém záhoně (tymián, majoránka, oregáno,saturejka, libeček,rozmarýn) bylo slimáků více než dost, hlavně tymián jim chutnal!!!
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika