|
Zahradní traktor - přidřené ložisko v řemenicích., 2.7.2007 Stalo se vám někomu, že vám odešlo defakto zánovní prachutěsné ložisko v řemenici na traktůrku? Mě po 10 hodinách provozu. Není možné, že už bylo přirezlé z doby skladování. Přišlo mi, že ho zapoměli nové namazat jinak si to nedovedu vysvětlit.... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, 26.6.2007 Nechce se mi věřit, že by píst s kroužky běhal jen v hliníkovém hrnci. Pokud nemá železnou vložku tak musí mít válec nějakou povrchovou úpravu na způsob nikasilu protože motor mi chodí 15 let a to by mi dávno pist podal už ruku pokavaď by píst s... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bubnová sekačka s pojezdem, 20.6.2007 Pro host 123 29 co propaguje l. šekačku k PF 62. PF 62 máme. Je to dříč a držák sic už 45 let starý s 4x gen. motorem. Lištovku k ní jsem koupil a honem rychle se jí zbavil za původní cenu 1200 kč. Je to tak na rovné pole min velikosti fot. hřiště.... celý příspěvek > |
 |
Bubnová sekačka s pojezdem, 19.6.2007 Souhlas. S MF 70 sekám v pohodě trávu i 1,20 m vysokou. Pokud je hodně hustá tak sundám dekl aby kola přimačkly trávu k zemi. Jedinou nevýhodou je, že vám někdo musí odhrabovat kraj když je tráva větší jak 40 cm, aby se nechytala na splaz pokud je to... celý příspěvek > |
 |
Brriks Straton 13,5 HP I/C Intek - český manuál k motoru, 19.6.2007 Koupil jsem Castrol 10-40 W za stopáďo za litr. V zimě jezdit nebudu tak mu to snad bude chutnat. Do starý sekačky leju M6ADéčko už 15let a nestěžuje si. |
 |
Brriks Straton 13,5 HP I/C Intek - český manuál k motoru, 19.6.2007 Tak konečně jsem ten manuálek v CZ stáhnul. Díky moc za pomoc. |
 |
Brriks Straton 13,5 HP I/C Intek - český manuál k motoru, 18.6.2007 Děkuji za odkaz. Leč stejně, ale stránky v češtině bohužel nejsou. Zjistil jsem, ale, že mám jakýsi hybrid mezi tipem I/C a Intekem (vzhled má I/C). Motor mám značený I/C, ale obsahově podle výrobce se max. dělá pouze do 13HP. 13,5 HP... celý příspěvek > |
 |
křovinořez, 13.6.2007 Volil bych asi křovinořez s obsahem okolo 45cm3. Lepší je vždy trochu rezerva. Husqvarna, Stihl, Dolmar, Makita, atd. Sám mám asi 6 let Husqvarnu 235 R (cca 36 cm3) a jsem velmi spokojený, bez jediné opravy. Ve vysoké trávě se strunou je... celý příspěvek > |
 |
Brriks Straton 13,5 HP I/C Intek - český manuál k motoru, 10.6.2007 Prosím někoho kdo má český manuál o pomoc alespoň stránky kde se jedná o intrvaly výměn oleje a jaký olej tam má být. Z angl. originálu manuálu nejsem 2x moudrý. Díky za eventuelní pomoc.
P. S. Jedná se o vezi motoru bez olejového filtru,... celý příspěvek > |
 |
Výběr profi křovinořezu, 9.6.2007 Jdi do Husqvarny nebo do Stihlu.:-) |
 |
|
 |
traktůrek, 9.6.2007 Zajímalo by mne u kterých značek, tipů a od jaké cenové relace výrobci osazují pojezdová kola zah. traktůrků ložisky? U takových strojů si myslím, že by měla být ložiska standartem, leč tomu tak jak zjišťuji není. Dík za ev. postřehy... celý příspěvek > |
 |
traktůrek, 7.6.2007 Díky za info. Já rady a příkazy prodejce ctím .Překvapí vás , ale když vám řekne tohle.Oleje tam máte 2l plně syntetického , v návodu k motoru se dočtu v angličtině ke svému údivu , že se tam dává 1,36 l . :-) Ptám se musím dovézt po 10h... celý příspěvek > |
 |
traktůrek, 6.6.2007 Tak jsem dnes dovezl Partnera za dobrou cenu. Všechno v pohodě akorát mě překvapilo, že se vůbec neobtěžovali hoši dát do kol ložiska. Je to jenom na futrech a pak poměrně velká vůle v řízení. To takhle obbývají i jiné značky? Z andl. manuálu mi... celý příspěvek > |
 |
traktůrek, 5.6.2007 Ještě dotaz. Převodovka Peerless to je mauální nebo nějaký tip hydro? |
 |
traktůrek, 5.6.2007 Děláte servis na zahradních traktůrkách? Že říkáte, že si ještě nikdo nestěžoval na Hydro gear převodovku? |
 |