traktůrek

host - 71.8 (?)
6.6.2007 0:55
Tak jsem dnes dovezl Partnera za dobrou cenu. Všechno v pohodě akorát mě překvapilo, že se vůbec neobtěžovali hoši dát do kol ložiska. Je to jenom na futrech a pak poměrně velká vůle v řízení. To takhle obbývají i jiné značky? Z andl. manuálu mi není jasná intervaly výměn oleje v motoru Brridg IC. První výměna je po 10 hodinách? A další?
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 71.8 (?), 5.6.2007 7:33
Někde jsem tady četl ve foru, že Hydrogear převodovky trpí vlivem nedostatečného chlazení (vrtulkou ) přehříváním a po cca 1 hodině se musí nechat vychladnout jinak to prostě přestane jet. Je to pravda? Díky  předem za postřehy a rady.

Leoš - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (82), 5.6.2007 10:11
Nelze to vyloučit, ale zatím si mi na to nikdo nestěžoval.

host - 71.8 (?), 5.6.2007 12:53
Děláte servis na zahradních traktůrkách? Že říkáte, že si ještě nikdo nestěžoval na Hydro gear převodovku?

host - 71.8 (?), 5.6.2007 13:10
Ještě dotaz. Převodovka Peerless to je mauální nebo nějaký tip hydro?

Leoš - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (82), 5.6.2007 15:06
Mechanická.

host - 71.8 (?), 6.6.2007 0:55
Tak jsem dnes dovezl Partnera za dobrou cenu. Všechno v pohodě akorát mě překvapilo, že se vůbec neobtěžovali hoši dát do kol ložiska. Je to jenom na futrech a pak poměrně velká vůle v řízení. To takhle obbývají i jiné značky? Z andl. manuálu mi není jasná intervaly výměn oleje v motoru Brridg IC. První výměna je po 10 hodinách? A další?

host - 212.22 (?), 6.6.2007 14:46
Není problém koupit stroj podstatně promakanější, ale to už by asi nebyla ta cena tak dobrá, je to tak?
Spíš mě zaujalo, že vás zřejmě s tímto strojem nikdo neseznámil, nebo vám řeknou co dál při výměně po 10 hod.?
Důležitý je kontakt se servisem co k tomu stroji patří. Jeho rady a rozkazy musíte dodržovat, pokud nechcete přijít o záruku!!

host - 71.8 (?), 7.6.2007 23:13

Díky za info. Já rady a příkazy prodejce ctím .Překvapí vás , ale když vám řekne tohle.Oleje tam máte 2l plně syntetického ,  v návodu  k motoru se dočtu v angličtině ke svému údivu , že se tam dává 1,36 l . :-) Ptám se musím dovézt po 10h provozu stroj k vám ? Ne, olej si vyměníte jistě sám + poučka jak na to a jaký olej . :-)  Další má otázka , neztratím  tím záruku ? Ne to zvládnete.

Na druhou stranu při představě tahnout traktor k takovým odborníkům na mě jdou mrákoty.  Výměnu oleje provedu oborně sám a za ušetřené penízky za práci si dojdu na pivko. :-)

Traktůrkářům zdar !

host - 212.22 (?), 7.6.2007 23:42
Je to více než benevolentní přístup, aby jim vydržel až tam dojdete s nějakou záruční opravou.
 Vím že takoví prodejci existují – dej peníze, tady si vezmi krabici a s pánem bohem – jenomže pak to tak dopadá. Majitel krabice dojde domů a začne si lámat hlavu co s tím, aby tomu neublížil. V takovém případě je výhoda kamenného obchodu v háji. Když není téměř vševědoucí a udělá chybu, začne se divit proč ten stroj jede blbě.
Nevím co bych na to jiného řekl.

host - 71.8 (?), 9.6.2007 8:51

Zajímalo by mne u kterých značek, tipů a od jaké cenové relace výrobci osazují pojezdová kola zah. traktůrků ložisky? U takových strojů si myslím, že by měla být ložiska standartem, leč tomu tak jak zjišťuji není. Dík za ev. postřehy majitelů a prodejců zah. traktůrků.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz