Příspěvky uživatele - 64.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaro a strom jako v lednu, 18.4.2011
Že by hryzec nebo vyschla přes zimu? Já na zimu stromky řádně zaleju -aspoň 200l na stromek, hlavně meruňky.
Co s naklíčenou sadbou?, 14.4.2011
Ostatní odrůdy erteplí (Dali, Monika,Princess)  mám ještě ve sklepě paneláku. Mají pěkně do zelena narašené klíčky.Brzo pujdou do země, ale teď je tady půda znovu ochladlá(4°Cv 8 cm) na Zlínsku 190mnm.
Brambory 2011, 2.4.2011
Erteple mam v řondku!   Zatím SOLIST 3kg (79ks) v 190mnm-Zlínsko.Ostatní odrůdy mají čas. Teplota v 8cm - 8°C.
Co s naklíčenou sadbou?, 28.3.2011
Zakoupenou sadbu brambor dávám na světlejší a teplejší místo než je sklep, před sadbou naklíčit (správně NARAŠIT).Občas sadbu jemně pokropím vodou. Je to správné? Jaké máte názory?
Pokácení ovocných stromů, povolení?, 26.3.2011
§ 8 Ochrana dřevin a povolování jejich kácení (k § 8 odst. 3 a 5 zákona) (1) Poškozování a ničení dřevin rostoucích mimo les (§ 7 odst. 1 zákona) je nedovolený zásah, který způsobí podstatné a trvalé snížení jejich ekologických a... celý příspěvek >
Odrůda Princess, 26.3.2011
Já ji měl vloni a jsem s touto odrůdou velmi spokojen..Princess je vhodná pro delší skladování, a taky ještě teď mi ve sklepě neklíčí, což je výhoda do kuchyně.
Ořešák pláče, 17.3.2011
Ulomená větvička od sklizně, nebo namrznul?
Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.3.2011
Nemusíte prosit o názory, stačí si přečíst předcházející příspěvky. Já byl s PRINCESS spokojený.
Proti krtkům, 16.3.2011
Já taky jsem kupoval kusový karbid, ale to už je 10let zpátky.Fungovalo to!
Polámaná růže, 16.3.2011
Jistě manžel dostal vyhubováno, buďte ráda, že cihly nespadly na něj. Těžko radit přes PCpokud to nikdo nevidí. Já bych to polámané ostříhal, růže opět obrazí. Co s těma odřenýma nemohu poradit.Zkuste na to jít s citem, pokud nikdo jiný neporadí.Já... celý příspěvek >
Oddálení rašení meruněk, 16.3.2011
Já kmínek zakrývám deskami, myslím si že to oddálí kvetení a zpomaluje tok mízy a zabraňuje namrznutí kmenů při předjarním sluníčku a nočních mrazících.(tzv.mrazové desky). Jak jsem se dočetl před lety někde jinde.
Je uz cas na sadenie a siatie?, 16.3.2011
Na toto téma je psáno mnoho -jen pohledat.Nemusí být další debata=vlákno!
Kde seženu medvědí česnek?, 11.3.2011
Myslíte, že po přesazení na zahrádku poroste? Moc tomu nevěřím.
Dýmovnice do skleniku, 10.3.2011
Já to viděl taky. Gondíková v upoutávce v pátek ve Snidani s N..říkala, že kameraman byl pěkně přidušený při natáčení. Jinak o tom nevím nic jen to co bylo v pořadu.
Hnojení brambor, 3.3.2011
Pan Z. Liberda má pravdu.Koňský hnůj je nejlepší do pařeniště.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika