Příspěvky uživatele - 217.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazování orchideje, 13.12.2011
Tak já osobně zalévám zvrchu tak jednou za týden.Jinak ji docela dost stříkám rozprašovačem každý druhý den.Zatím se jim daří dobře a krásně kvetou.Mám je už třetím rokem.Jo stonky po odkvétání neodstřihuji jenom, když uschnou.
Slivovice k narození syna, 4.6.2011
Dobrý den Jelikož jsem od Karlových Varů, kde zvyk slivovice k narození syna není pravidlem. Portřeboval bych poradit ohledně "této" tradice. CHtěl bych koupit nějaké té domácí slivovice cca 10l a rozlejt to po 500ml skleněných lahví a... celý příspěvek >
Udírna, 8.12.2009
Dobrý den, já bych ji neomítal ale dal bych tam dřevo třeba palubky.
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 22.5.2009
Trávník sekám jednou týdně obyčejnou sekačkou se sundaným košem. Pokud se neseče příliš vysoká tráva (nad 10 cm) je to bez problému. Zbytky trávy si člověk tahá sebou pouze pokud je po dešti. Nejsem travní fanatik a tak trávu vyjma opravdy horkého... celý příspěvek >
Chycená myš, 5.5.2009 Obsahuje fotku
Přesypte je do kýble a majzněte je pořádně násadou. Budou to mít určitě rychlejší než to topení. Ten kýbl spíš vyšší než nižší, docela dobře skáčou.
Plně automatická sekačka Automower, 12.10.2008
zajímalo by mne jestli je opravdu nutný ten ohraničující vodič, pozemek na kterém bych chtěl sekačku používat je ohraničen buď plotem nebo betonovou zídkou. Jestli se to chová jako vysavač roomba tak si myslím že ty dráty nepotřebuju
cedr v květináči, 16.6.2008
Dobrý den, chtěla bych si vypěstovat cedr ze seminka, ale potřebuji vědět, jak dlouho může být a vydrží v květináči v bytě. Děkuji mockrát za rady.
lichořeřišnice - trvalka popínavá, 10.5.2008
Dobrý den, nechci zde dělat reklamu, ale podávám informaci - dnes jsem zakoupil balení Lichořeřišnice nízké a Lichořeřišnice pnoucí v Albertu, každou za 17,-Kč. Už se těším, jak jí ochutnám :))
Ficus Elastica - množení, 23.2.2008
Mám fikus ktery ma kolem 30 let, je to kusanec a potreboval bych ho uriznout protoze uz narazi do stropu a krouti se podel něj. Potrebuju poradit jak mam postupovat pri delaní řízku z hornich casti kytky. Především jak mam ošetřit oříznute konce obou... celý příspěvek >
černá růže, 2.10.2007
Dobrý den, potřeboval bych sehnat černé růže, prý jsou ale jsou prý vzácné, ale potřeboval bych pár kousků : )). Tak jestli byste mi prosím mohli poradit? A nebo nějaký způsob přebarvení?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika