Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Břečťan na slunce, 11.11.2010
Dobrý den, s truhlíkem z polystyrenu nemám zkušenost. Ale pokud nebude veliký mráz, tak určitě občas zalít a možná bych ještě obalila truhlík. Ale je pravda, že tento materiál už sám o sobě dost izoluje. Marcela
Slunečnice, 11.11.2010
My máme slunečnici už v krmítku a lojové koule na stromech. Je lepší ptáčky zvykat už včas před zimou. Už teď tam chodí nejen sýkorky, ale i strakapoud, datel, sojky, straky a šmejdí tam i veverky. Marcela
Copak je to přesně za rostlinu?, 10.11.2010
Ale jinak moc pěkná! V teplích krajích se používá hlavně do živých plotů. Nám kvete celý rok. V létě venku, v zimě v zimní zahradě. Ale je pravda, že lapač na molice to je.
Kana/dosna, 10.11.2010
Dobrý den, canny po ostříhání a vyndání ze země oklepu a nechám oschnout, pak uložím do sklepa jen do lísek. Během dubna zasadím do nádob a teprve až po zmrzlých by se měly sázet ven. Protože jsem netrpělivá, dělám to většinou o hodně dřív.... celý příspěvek >
Kroucená vrba, 5.11.2010
Tak podle mě, jestli jí máte jen v květináči na balkoně, mohly by kořeny vymrznout. Já bych jí buď provizorně zasadila do zahrady a na jaře jí přesadila kam chcete. Nebo bych obalila květináč proti vymrznutí. A zalévat, tak jak píší již emaly přede... celý příspěvek >
Trvalky v zimě, 5.11.2010
Dobrý den, připojuji se k předešlé odpovědi, nedělejte nic. Já je pak ostříhám, ale ničím nezakrývám a na jaře zase krásně vyrostou. Marcela
Gazánie a jejich péče, 3.11.2010
Dobrý den, je to letnička, ale moje mamka si je vždycky dá do zimní zahrady a kvetou jí třeba až do března. Marcela
Přísavník, 26.10.2010
To jsem udělala právě o víkendu. Ono s velkou zahradou si člověk nikdy neodpočine, ale je to nádhera. Díky za radu
Přísavník, 26.10.2010
Máte pravdu, je krásný. Jsem ale tedy také barbar, protože z opěrné zdi nám to leze na krásné vzrostlé stromy, které to dusí... Takže to rvu během roku několikrát. Nemluvě o tom nepořádku. Marcela
Mini vajgelie, 26.10.2010
Dobrý den Dano, weigelií - vajgélií mám na zahradě několik druhů, ale mini žádnou. Jsou to keře vzpřímené, poléhavé,, některé dorůstají 2 - 3 metrů, některé jen 80 cm, dají se dobře tvarovat. Jsou krásné jak v živém plotu tak jako solitera, ale... celý příspěvek >
Zakrývání hyacintů, 22.10.2010
Dobrý den, také při rychlení nezakrývám. Hyacinty mám na okně, jen je pokládám na zem v nádobě, ani je nezasypávám. Nebo se dají dávat do nádob s vodou, které mají zúžené hrdlo a kořínky se natahují k vodě, cibule se nesmí máčet. Dělám to tak léta a... celý příspěvek >
Zazimování trvalek na terase, 19.10.2010
Dobrý den, já květináče neobaluji, ale je pravda, že mi občas něco nepřežije. Určitě ale když obalíte jutou-pytlovinou, dřevnatou vatou, prostě čímkoliv co izoluje, tak to bude dobře. Navíc jsem teď viděla v zahradnictví přímo obaly-kryty na... celý příspěvek >
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 14.10.2010
Dobré poledne Petro, nejsem žádný zkušený zahradník, také tápu, hledám, pročítám a prohlížím kde co.Ano, tak bych to s cibulkama udělala já. Kytiček v bytě máte tedy opravdu hodně. Já když jsem bydlela v paneláku, tak se kytkám moc dařilo a měla... celý příspěvek >
Kana dosna, 14.10.2010
Dobrý den Lenko, já bych je vyndala z květináče, ostříhala, nechala oschnout a uložila někam do chladna, ale ne do mrazu. A na jaře je pokud máte možnost nechte naklíčit v květináči a po zmrzlích zasaďťe buď do záhonu nebo do květináče. Nebo můžete... celý příspěvek >
Nový záhon, 13.10.2010
Dobré odpoledne paní Dano, máme také celou zahradu ve svahu. Je to sice krásné, ale na údržbu o to náročnější. Někdy si připadám jak horolezec. Svah je severní, ale roste tam všechno možné, podle toho jestli je to navíc zastíněno vzrostlými stromy... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika