Příspěvky uživatele - 209.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nepozná to někdo?, 13.5.2011
Podle Vašich údajů by to nejspíše měla být jedle bělokorá - Abies alba. Jiné jedle se u nás v lesích téměř nevysazují (nevysazovaly). někde se vysazovala ještě jedle obrovská - Abies grandis, ale ta má podstatně delší jehlice. Josef.
Prunus triloba - mandloň trojlaločná, 13.5.2011
Domnívm se, že se jedná o moniliový úžeh - podobně jako u meruněk. Byla o tom dlohá a podrobná debata. Josef.
Identifikace, 13.5.2011
Domnívám se, že je to semenáček buď tůje nebo jalovce, případně cypřišku a zatím jen s juvenilními (mladistvými) listy. V této fázi vývoje se to poznává dost těžko. Josef.
Identifikace, 13.5.2011
Beztrnná forma inermis se pěstuje asi častěji, než ta původní, trnitá. Trnitá forma může být dost nebezpečná. Znám případ propíchnutí gumy u auta v ulici, kde jsou dřezovce jako stromořadí. Josef.
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 13.5.2011
Bobkovišeň - střemcha vavřínová - vavřínovec lékařský - Prunus laurocerasus nebo Laurocerasus officinalis. Tolik názvů se používá pro tento stálezelený keř, který velmi dobře roste i u nás. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika