|
Identifikace rostliny, 21.1.2013 Děkuji za pomoc. Vskutku to bude Fittonie. Podle googlu si myslím, že by to mohl být kultivar Fittonia argyroneura 'Red Vein' |
 |
Identifikace rostlin, 20.1.2013  Onen sukulent vypadal ještě před dvěmi lety takto. |
 |
|
 |
Identifikace rostlin, 20.1.2013 Za identifikaci kaktusu mockrát děkuji. Ta se zdá býti správná. Ale s tou tlusticí jsem na pochybách. Podle různůch obrázků na "gůglu" má crassula ovata jiný tvar listů. |
 |
Identifikace rostlin, 18.1.2013  A zde je onen sukulent: |
 |
Identifikace rostlin, 18.1.2013  Dobrý den, potřebav bych pomoct s určením jednoho kaktusu (který je pravděpodobně Mamillarie, ale druhové jméno neznám) a jednoho sukulentu. Děkuji. |
 |
Identifikace rostliny, 18.1.2013 Ještě bych dodal, že listy jsou na ohmat velmi tuhé, jakoby z papíru.. |
 |
Co je to prosím za rostliny?, 18.1.2013 Mockrát děkuji za radu |
 |
Identifikace rostliny, 17.1.2013  Poznáte někdo, prosím, tuto květinu? |
 |
Co je to prosím za rostliny?, 17.1.2013  Nepoznáte někdo, prosím, tyto dvě malé rostlinky? |
 |
Neznámý listnáč, 14.5.2012 Tak jsem si šel znovu prohlédnout strom, ze kterého jsem sesbíral semena. Moje přítelkyně mi řekla, že vypadá jako akát. Na Vaši radu jsem si prošel bobovité stromy a všechny znaky ukazují, že jde o Trnovník akát (Robinia pseudoacacia). Zvláště lusky... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Neznámý listnáč, 12.5.2012  Dobrý den,
před třemi týdny jsem zasadil semínka listnáče posbíraná v centru Brna a už vyklíčily. Nevíte, prosím, co je to za strom?
Děkuji, D. |
 |
Identifikace - Pinus mugo?, 12.5.2012  Zde je fotka celé rostliny. Šišky doopravdy ještě nemá...
D. |
 |
Identifikace - Pinus mugo?, 11.5.2012  Dobrý den,
rád bych se ujistil, zda-li je na obrázku skutečně Pinus mugo.
Děkuji, D. |
 |
Pinus pinea, 16.5.2011 Podařilo se mi vypěstovat ze semen několi borovic pínií a rád bych z nich udělal bonsaje. Nevíte někdo, zda li je mohu pěstovat v bytě? Děkuji |
 |
Pinus pinea (Borovice pínie), 15.5.2011 A přežije celoročně v bytě? |
 |