Příspěvky uživatele - 147.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení a paragrafy, 6.1.2010
Jedna zajímavost, třeba to objasní více.Šlechtitel česneků, pan K. píše na savých stránkách, cituji: upozornění: česnek vypěstovaný z naší sadby nesmí být dále prodáván jako sadba, pouze jako konzumní česnek. Konec citátu.
Vyrábí se el. rotavátor?, 4.1.2010
když videli ETU v akci, tak si rotavátor koupili další dva sousedé. Hlavně je skvělý na přípravu půdy před setím nebo sázením
Husqvarna 143R, 10.5.2009
Mate pravdu, nevim jak jsem prehlidl ty ventily. Tady je to jeste lepe popsane: http://www.stihl.ca/4mix/english/stihl4mix/default.htm
Krovinorez - Husquarna versus Stihl, 9.5.2009
Ok, jen co myslite tim haklive? Znami co s nimi delaji v lese mi rikali, ze nemam vylevat benzin kdyz s tim nedelam. V navodu to tak je, ne? Pry ztvrdnou gumove casti a je po nich. Radeji to tam nechat a pak vylit a nelit novy.
Tu hracku mysleli vuci tem svym. Je mi jasne, ze mi bohate staci FS130 na to co s tim delam. K ty smesi, nejak zasadne to neresim. Koupim benzin, naleju olej Stihl v danem pomeru a jedu. Lze tu kvalitu nejak ovlivnit? Leda tam nelit benzin z lonska,... celý příspěvek >
Husqvarna 143R, 9.5.2009
FS130 mam. Neni to 4-takt, ale 4-mix, reklamni "trik": http://www.stihl.cz/navi/index.php?m=856
Par znamych dela v lese. Drevorubci, vyzinani, sazeni stromku atd. A vsichni tvrdi, ze krovinorez Stihl a pilu Husqvarnu. Nevim proc, ale delaji s tim uz hromadu roku, tak snad dobre zkusenosti. Ja mam Stihl FS130, moc s tim nenadelam, takze vlastne... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 1.5.2009
Ale jo. Tim "neustalym" jsem myslel jako ze to budeme sekat pravidelne. Doposud to bÿlo neudrzovane. Jinde jsem cetl, ze se ma mulcovat 3x tydne a na to jsem napsal, ze to proste nemuzeme takhle delat, ze je realne tak jednou za mesic... celý příspěvek >
Odrůda jabloně - kdo to zná?, 23.10.2007
Hmmm, také bych nejraději pátral po jablku, které bylo na naší zahradě snad 100 let. Menší, nehezké, strupaté až běda, ani se vám do něj nechtělo kousnout. Když jste to však udělali, zabolely vás slinné žlázy, jak rychle reagovaly, protože ta... celý příspěvek >
žlutooranžové skvrny na listu ořešáku, 17.6.2007
Prosím o zaslání odpovědi, jak ošetřit ořešák, který má na listech žlutooranžové pupínky, podobné malým bradavičkám.
destilační přístroj, 25.1.2007
Destilační aparáty prodávají také ve VINUM Znojmo. Mají také slušnou nabídku lihoměrů za dobrou cenu. Najdete je na www.vinumznojmo.cz
Magnolia, 20.12.2006
Prosím o radu,o nejvhodnější dobu na prořez MAGNOLIE a zda je možné rozmnožování ze semen a následné ošetření semenáčku.Předem moc děkuji
Žádost o radu, 10.8.2006
Pokud jsou tito červi velcí  2-3 cm,  jedná se zřejmě o ponravu, tedy o larvu obyčejného chrousta. Ochranu však neznám.
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika