|
Příspěvky uživatele - 220.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení trávníku versus pes, 7.4.2011 Řekla bych, že pohození trávníku prosátým kompostem nemůže psovi ublížit - a trávníku pomůže. Sama mám na zahrádce kočky a trávu občas pocukruji granulovanou močovinou, zatím si nestěžovaly.... celý příspěvek > |  | Parková růže Rozalia, 7.4.2011 HMF = www.helpmefind.com, anglické stránky - přehledy růží, pivoněk a clematisů (přeložila jsem to na netu v překladači), zóna 6b je mrazuodolnost -17,8 až -20,5°C, je to celosvětově používané (americké) značení odolnosti proti mrazu. Pro česká... celý příspěvek > |  |
|  | Parková růže Rozalia, 6.4.2011  Na HMF jsem vám zjistila, že : kvete jednou, ale dlouze, pak již jen jednotlivé květy, zóna 6b, je odolná suchu i nemocem. Ale každá růže potřebuje slunce...
Přikládám její fotku z HMF. ... celý příspěvek > |  | Parková růže Rozalia, 6.4.2011 Už ji mám - není polská. Je maďarská, 1998, výška 250cm, průměr květu 9cm, oranžová. Mrkněte na wi.ruze.cz, najdete ji tam, ale jako Rozália. Lída |  | Parková růže Rozalia, 6.4.2011 Nemáte tam ještě nějaký jiný název? Rozalia je zdrobnělina slova růže. Ani na polských stránkách o ní není zmínka... L. |  | Název stromku v pražské botanické zahradě, 6.4.2011 Podívejte se přímo na stránky www.bz-uk.cz/cs/contakt, mají tam uvedenou adresu na poradnu pro veřejnost. Mgr.Hroudová tam odpovídala tazatelce, že poslední seznam rostlin mají z r.1977, teď pracují na novém. Možná by vám... celý příspěvek > |  | Jaký kvetoucí keř, 6.4.2011 Nevím, jak vysoký plot chcete mít. Pokud je necháte růst bez střihu, počítejte vzdálenost v dospělosti tak 1,5m. Mezi ně lze dočasně nasadit výplňové keře, které by se případně později odstranily. Pokud chcete udržovat určitou výšku (např.150cm),... celý příspěvek > |  | Usychání thují - poraďte příčinu, 6.4.2011 Nebo nepoužíváte v těch místech herbicid? L. |  | Neznámá náročná žlutá růže, 6.4.2011 Ono názvy z hyper/super se moc řídit nemůžete. Kronenburg to není, ta je uvnitř sytě sametově malinová a zvenčí do žutosmetanova, dlouhé poupě. Virgo je čistě bílá spíš do zelena. Ta vaše bílá mi připadá spíš jako Galahad, která mívá zpočátku růžový... celý příspěvek > |  | Okus - přežijí?, 6.4.2011 Ten vpravo je na odpis. Levý - měla jsem stejný případ - přežil, ale odumřela půlka korunky nad ohryzem. Vyrazil ale dole nad místem roubování, tak jsem další rok založila korunku novou a původní kmínek odřízla.... celý příspěvek > |  |
|  | Konec Oleoekolu, 5.4.2011 Zřejmě máte na mysli "BIOOL", ten je z řepk.oleje a proti škůdcům. Lída |  | Hrušeň Bojničanka, 5.4.2011 Našla jsem jen to, co asi i vy : podzimní hruška, sklizeň 2.dekáda září, odolnost vůči mrazu vysoká, vůči rzi střední... Lída... celý příspěvek > |  | Neznámá náročná žlutá růže, 5.4.2011 Ještě mne napadlo - mrkněte se na ruze.wi.cz L. |  | Neznámá náročná žlutá růže, 5.4.2011 Tu vybledlou barvu květu mohlo způsobit právě malé množství sluníčka. Některé odrůdy polostín snesou, některým to sluníčko chybí. Ale na té vaší fotce mi připadalo, že špičky těch největších lístků na obvodu narůžovělé jsou, navíc ona růžoví spíš až... celý příspěvek > |  | Zmlazení broskvoně, 5.4.2011 Ohledně hloubky seřezání souhlasím s p.Josefem. Kamarádka měla na koupené zahradě podobně "pěstovanou" broskvoň, během cca 3-4 let z ní má postupným sesazováním větví úpně jiný... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|