|
Příspěvky uživatele - 220.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rychle rostoucí okrasný keř, 12.4.2011 Třeba trojpuk Deutzia scabra... |  | Živé ploty, 12.4.2011 Neudáváte ani požadovanou výšku plotu ani slunce / stín, písek / jíl...?? Listnatý? Jehličnatý? Stříhaný? Nestříhaný?... Neopadavý ptačí zob? Cesmína? |  |
|  | Zahradní obrubníky, 12.4.2011  Na zahrádce jsem k oddělení okrasných záhonů od trávy použila klasické zelené plastové vlnovky výšky 20cm. Zapustila jsem je prakticky celé do země, čouhá jen asi 1cm, protože vyčnívající část je po přemrznutí křehká a při následném přišlápnutí... celý příspěvek > |  | Díry v zemi - ktrek nebo hraboš?, 11.4.2011 Karbid se dá sehnat ve formě patron - ale u mne nepomohl, krtek si udělal díru u kousek dál... Lída |  | Nemoc ryb, 10.4.2011 Viz vlákno "co s kožovcem (krupičkou)" tady na www.zahrada.cz |  | Pokojovou rostlinu nenáročnou na světlo, 10.4.2011 Také tam mám Spathiphyllum, předtím tam byla Aglaonema... Lída |  | Psí exkrementy do kompostu, 10.4.2011 Ale slepice nejsou býložravé, ty žerou všechno!! Lída |  | Nemoc ryb, 10.4.2011 Krupička? |  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011  Žlutou dymnivku jsem naživo ještě neviděla, u nás roste jen ta na přiloženém obrázku. Skalku nemám, tak jsem se o její kultivary nikdy nezajímala, proto o nich nic nevím. Díky za info! Lída |  | Skalník - mohu ustrihnout a zasadit uz ted?, 8.4.2011 Asi by se chytil, ale já keře řízkuji polodřevitými řízky až tak v červnu. Kdyžtak to teď můžete každopádně množit hřížením - větvičku někde blíž konci zahrnout zemí, (konec nechat koukat), pustí vám kořínky. Po zakořenění odstřihnete. Lída... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 Tak jsem si vzala silnější brejle... To modré na 7) vypadá na ty ladoňky, vlevo je mezi nimi zamíchaná dymnivka (takže An.blanda tam není). U té 4) to bude tedy asi ten řebčík královský, ten už takhle vysoký je. Ta listová růžice mi tam chyběla, ale... celý příspěvek > |  | Prosím o pomoc s určením rostlin, 8.4.2011 1) barvínek, 2) lístky jako dymnivka, ale květ?, 3)bergénie, 4)nejdřív mne napadl řebčík, ale podle těch uschlých stonků by to spíš mohly být bílé lilie, 5) dymnivka, 6) lístky jako dymnivka, ale barva květu?, 7) vlevo asi Anemone blanda, vpravo... celý příspěvek > |  | Modřenec, 7.4.2011 Pokud je má paní v bytě a už odkvetly, tak mohou listy žloutnout i proto. Ale i v tom případě vysadit ven. Listy zřejmě sežloutnou úplně, seschnou a začátkem podzimu vyrazí nové. Jinak nebojte, určitě přežije - roste i vyhozený na... celý příspěvek > |  | Parková růže Rozalia, 7.4.2011 Jako každou jinou - zjara, když začne rašit. Ale sadové růže (což tahle je) se moc nestříhají, většinou se odstraňují jen suché a slabé výhony (proto i udávaná výška 250cm). Většinou se samy dobře... celý příspěvek > |  | Jahodové priesady - žltnutie, 7.4.2011 Asi jim je teplo, otevřete skleníček. Nebo navíc k teplu ještě slunce (v tom případě stínit listem slabého papíru.
Když jsem je asi před třemi roky vysévala, měla jsem přepikýrované rostlinky jen v sadbovači na parapetu okna, bez zakrytí a rostly... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|