Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte kolekci keřů?, 9.6.2011
Asi máte Marcelko lepší podmínky, u nás zmrzají skoro až k zemi (HK).   Lída
Vzdušnější stromek, 9.6.2011
Cypřišky neomrznou, ale většinou přes zimu proschnou, potřebují zalévat i v zimě při oblevě. Ale ten Stardust je normálně hustý a v dospělosti dorůstá 6-7m. Prodejci většinou udávají výšku po 10ti letech, pozor na to!     Lída
Sukulent - o jaký druh se jedná?, 9.6.2011
No jestli ten odborník nepozná kaktus od sukulentu, tak se není co divit. Lída
Poznáte kolekci keřů?, 9.6.2011
Co se týká Buddleiy, je ještě jeden probrém. Zjara se sestřihuje téměř až k zemi, takže než znovu vyroste, bude tam díra...           Lída
Sukulent - o jaký druh se jedná?, 9.6.2011 Obsahuje fotku
Mammillaria to určitě není, mají jiné bradavky a kulaté areoly (kdysi jsem mammillárie sbírala). Podle těch podlouhlých areol a hřebínkovitého uspořádání trnů nejspíš nějaká Sulcorebutia nebo tak něco. Ale k tomu krčku by to chtělo... celý příspěvek >
Vzdušnější stromek, 8.6.2011 Obsahuje fotku
Mrkněte se na převislé formy jehličnanů, Havlis tam má třeba tenhle, dorůstá 3-5m.   Lída
Vytrhávanie letorastov, 8.6.2011
U jabloní probíhá diferenciace pupenů červen - srpen.    Lída           
Babské rady na barvy hortenzie, 8.6.2011
Jedině asi do země zapustit ohraničení a každé barvě dát, co potřebuje... Jinak jsem už slyšela i o zalévání vodou mírně okyselenou octem, aby růžová hortenzie zmodrala. Bílá zůstává vždy jen bílá - nezmodrá a nezrůžoví.   Lída
Usychání lístků u japonské vrbičky, 8.6.2011
Pokud máte jako já spálené jen pestré větvičky, je to sluníčkem. Zelené lístky sluníčko nespálí. Ta moje je na slunci od rána do večera.           Lída
Vytrhávanie letorastov, 7.6.2011
Výhonky směřující dovnitř korunky můžete odstranit, ostatní bych zatím nechala, aby měly stromky víc listů pro růst a další řez bych provedla až zjara. Pokud vám kvetly a nasadily plody, stejně je u nově vysazených stromků musíte odstranit (já u nich... celý příspěvek >
Plíseň u rajčat?, 7.6.2011
Vypadá to na plíseň...      Lída
Tuje a cyprise a tvorba sisiek, 7.6.2011
Jsou to šištičky, růst se omezit nedá, časem opadají samy (ale semenáčky nevyrostou, nebojte)   Lída
Poraďte jak hnojit močovinou, 7.6.2011
Já ji rozhazuji - jen jemně - jak píšete - pocukrovat, jinak může vypálit skvrny.   Lída
Zahnívající poupata u kosatců?, 5.6.2011
Také mi to letos dělají. Ale proč, nevím - asi rokem...   Lída
Hromada hlíny s drny - lze použít na skalku?, 5.6.2011
Tak z tohohle dobrá skalka nebude, to by to bylo móóc jednoduché. Skalka se zakládá jinak, tohle bude osázená hromada hlíny...           Lída
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika