Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka Dolmar PM-4600 S, 27.6.2011
moje zkušenosti s vysokou trávou jsou opačné = při výšce nad 12 cm se zacpává a je nutno sekat nadvakrát. jednou s nejvyšším pojezdem a pak po zvadnutí vyházené trávy se sběrným košem snížit a posbírat.
Stiga Combi 53 SQ BW B&S, nebo Hecht 556 RS 5 in 1, 27.6.2011
dva roky zpátky jsem koupil padělek Hondy - Talon AM3053S2TB s pojezdem a motorově je naprosto úžasná. Jen protože ji používám mezi stromy, kde kleče dostávají zabrat častými změnami směru jízdy, tak jsem je už podruhé ulomil (asi po... celý příspěvek >
Sekačka Talon AM 3053 C2, 27.6.2011 Obsahuje fotku
motor je dobře pajcnutá Honda s nízkou spotřebou a tudíž asi i emisemi. První úpravu co jsem musel udělat bylo přidání nastavení pracovního bodu spojky pojezdu, které korespondovalo s postupným protažením lanka a opotřebením spojkovách lamel. Druhá... celý příspěvek >
Nevyhubitelná tráva, 26.6.2011
Tu jsem na zahradě měla také, ale vypletí stačilo, ta ježatka je větší potvora, nechce se vzdát :-)). Podle té "kostry od deštníku"  máte asi pravdu, nějak jsem to opomenula.          ... celý příspěvek >
Co je to za kytičku?, 26.6.2011
Coreopsis verticillata - Krásnoočko - jeden z druhů...           Lída
Nevyhubitelná tráva, 25.6.2011
Také myslím, že je to ježatka, poslední dva-tři roky se u nás v osadě také dost šíří - asi jí vyhovuje počasí  :-(((           Lída
Zvláštní druh jahody?, 25.6.2011 Obsahuje fotku
Jo to jahodka indická, Duchesnea. Jedovatá není.           Lída
Podivná rostlina, 24.6.2011
V Podkrkonoší ho dříve také bývalo dost...      Lída    
Mulč a květinová zahrádka, 24.6.2011
Čechravy, bohyšky i kopretiny a narcisy se časem rozrůstají a trsy se zvětší až několikrát. Budete tedy muset otvory časem zvětšovat. A pozor, čechrava i bohyška chce spíše stín a kopretiny plné slunce.    Lída
O kterou kytku se jedná?, 23.6.2011
Tipuji, že je to Rudbeckia hirta Prairie Sun, myslím, že má i tu tmavší žluť kolem zeleného středu. R.laciniata má úplně jiný tvar listů.  Lída
Co je s angreštem?, 23.6.2011
:-))) tak si příště dají pozor!!!
Názvy rostlin, 22.6.2011
Oba poslední jsou také rozchodníky... Je jich ale tolik a tak odlišných, že oči přecházejí. Zkuste si zadat do vyhledávače "sedum" a dejte si "obrázky"...   Lída
Napadená růže, 21.6.2011
Molice...
Presazeni josty, 21.6.2011
Zkusila bych to na etapy. Teď bych odřezala větve, co lezou k sousedovi, aby neměl řeči. Z odřezaných částí bych udělala řízky jako z rybízu. Na podzim po opadu listů bych rostlinu přesadila (pokud je opravdu vzrostlá, tak ji lze rozdělit na víc... celý příspěvek >
Levandule, 21.6.2011
Trvale v místnosti nevydrží, potřebuje slunce a vzduch.            Lída
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika