Příspěvky uživatele - 209.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nishikigoi, 29.4.2011
Sorry, jsem teď hodně v procesu a nemám tam internet. Už přesně nevím, jak se to všechno jmenuje, ale docela určitě mám Yamabuki ogon a Platinum ogon. Dále některé z - Go Sanke - Kujaku - Kin Showa - Asagi - Aka Matsuba - Akame Kigoi - Mizuho Ogon -... celý příspěvek >
Neznámý černý pták, 29.4.2011
Já mám ptáčky rád, ale kosáky také nemusím. Na zahradě mi dělají jen nepořádek. Jací jsou to okupanti se můžete podívat tady a tady.
Nishikigoi, 28.4.2011 Obsahuje fotku
Zimování-v pohodě. Odešel jen jeden český koi na jaře-vodnatelnost. Asi byl slabší. Jezírko mám 35 kubíků, hloubka 190 cm, dobré prokrmení.
Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 28.4.2011
Takže moje pokusy měly smysl. V té hloubce 120 cm asi optimální tlak okolní vody přinutí přiváděný vzduch probublat celým povrchem difuzoru a tím dojde k rozmělnění bublinek. Ty se pak cestou ve vodním sloupci nejspíš trochu pospojují, takže u... celý příspěvek >
Slimáci, 28.4.2011
Dneska mě to samé sliboval kolega z práce, že mě jich bude nosit kýbl denně. Je fakt, že si na příval španěláků nemůžu stěžovat ale aspoň vím, jak je ekologicky využít. Když jsem neměl soudružky želvy, už jsem uvažoval o ponorném mixéru specielně na... celý příspěvek >
Slimáci, 27.4.2011
Už je nějakou dobu vyhlížím a pořád nic. Zatím jsem viděl nejvýš dva. Asi dostávají odemletí od těch našich mrazuvzdorných. Nechám je trochu namnožit, abych měl čím krmit.
Roundup, 27.4.2011
Asi do týdne to začne viditelně žloutnout (kromě přesličky). Pak by bylo dobré manuálně odstranit nadzemní části plevelů a můžete sázet.
Únik vody z jezírka, 21.4.2011
Kapilarita některých materiálů je obdivuhodná. Zkuste třeba přehodit přes okraj kbelíku s vodou hadr na podlahu a uvidíte, kolik vody vytáhne ven. Kačírek na okraji jezírka, který se dotýká zeminy, nebo jiného savého materiálu, funguje jako pumpa.... celý příspěvek >
Ožírají slimáci růže?, 20.4.2011
Zapoměl jsem odpovědět na to, co s želvama v zimě. Dám je do sklepa do několika vaniček a škopků s trochou vody a želvy tam při teplotě asi 8°C celou zimu spinkaj. A děkuju za pochvalu. Předám to dál.
Je možné ostříhat růže až na jaře?, 20.4.2011
My máme jen pár minirůží a jestli je žena stříhá, to nevím. Já se tím nezabývám. Moje máma to ale s růžemi dělá úplně stejně, jako Marvella už minimálně 50 let a kdyby jí je brácha nezrušil, dělá to dodnes. Růže měly tu smůlu, že rostly kolem... celý příspěvek >
Amur, 19.4.2011
Házím mu trávu, žere jak králík. Hlavně tu větší a tvrdou schroupne nejdřív. Zajímavá ryba.
Aqua Jet Venturi provzdušnění rybníčku, 19.4.2011
Menší válec, tedy difuzor, nemají, pokračují délkou 80 cm a 100 cm. Spíš by to chtělo jen trochu silnější dmychadlo, aby se lépe využily vzduchovací schopnosti tohoto difusoru. Není to ale bezpodmínečně nutné. I toto spojení je super vzhledem k tomu,... celý příspěvek >
Co na dno malého jezírka, 19.4.2011
Jak psal pan Hrkal, tento světlejší materiál Vás bude nutit k častější údržbě, což může zkrátit životnost toho povrchu. Podle mě se to dodává jen v pruzích zcela záměrně. Celé dno jezírka by se tím špatně pokrývalo vzhledem k tuhosti tohoto materiálu... celý příspěvek >
Hledám afrodisiakum, 19.4.2011
Slyšel jsem, že který chlap to dělá často a pravidelně, nemá pak problémy s prostatou. Tak ho nechte, ať se léčí.
Jeseter vs. kočka, 19.4.2011
U dna Vám nebude plavat asi žádná jezírková ryba. Snad jen sumeček americký, nebo normální, český sumec. Ty jsem nikdy u okraje neviděl. Je to ale ryba, která je celý den schovaná (vyjíždí až za tmy) a co do velikosti je pro Vás také nepoužitelná. A... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika