Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva do jílu, 27.3.2010
Kamilo, roubované sazenice révy vinné prodává každé zahradnictví, každý Bau. či OB.,...   není problém sazenici koupit, ale bývá problém koupit vhodnou a dobrou odrůdu. Před týdnem jsem si prohlížel nabízený sortiment v jednom takovém... celý příspěvek >
Réva do jílu, 27.3.2010
Zkuste se porozhlédnout po okolí, určitě najdete pár sousedů, kterým u domu réva dobře roste a plodí. Zřejmě nebudete vědět co to je za odrůdu,  ale zato budete mít jistotu, že se jí u vás bude dobře dařit. Oni naši předci nebyli hloupí a pokud... celý příspěvek >
Roubování špendlíků, 26.3.2010
Tak pokud se někdo tím videem nechá inspirovat a bude se snažit stejným způsobem roubovat švestky a meruńky,... :-)     
Za kolik prodat slivovici, 26.3.2010
Mám dost místa v sadu a začíná mě přepadat myšlenka na zasazení oskeruše.Nikdy jsem z toho pálenku nepil, docela by mě zajímalo jak chutná. no, mě ta samá myšlenka napadla před rokem a hned jsem koupil dvouletou oskeruši v kontejneru. Teď je to... celý příspěvek >
Jak zachránit zlomený stromek?, 15.3.2010
Při trošce štěstí se na těch patnácti centimetrech probudí alespoń jedno spící očko, takže bych nějaké slepování neřešil. Ale je třeba začistit a zatřít ránu.
Poraďte mi s odrůdami, 14.3.2010
U nás bylo v zimě -27C. Dost namrzl Oliver Irs., Julski Biser a Negra. Ostatních cca 30 odrůd to přežilo bez problémů. Například u Primu na některých výhonech přežila všechna očka.
Broskvoň - jakou?, 14.3.2010
Svou zahradu mohu popsat jedním slovem... SAHARA. Přesto se mi podařilo vypěstovat celkem dost slivoní a meruněk,  všechno na myrobalánu. V minulém roce jsem se rozhodl jít také do broskví. Školkař mě ukecal, ať zkusím Redhaven na meruńkové... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 9.3.2010
Ferdo, většinou s vámi souhlasím. Ale toto vlákno je o meruńkách - pokud meruňce nezakrátím dlouhé výhony, tak během několika málo roků dosáhnu pouze zlomení větví při první pořádné letní bouřce, nikoliv dostatečného zesílení.
Jak ostříhat loňskou meruňku, 7.3.2010
Podle mého názoru jsou vaše "košťátka" i po prořezání příliš hustá. Důležité je nejen vidět "ty čáry", jak říkáte, ale umět si představit co stromek provede v dalších letech. Podle obrázků bych řekl, že řežete celkem dobře, ale... celý příspěvek >
Jak prořezat jabloně?, 3.3.2010
Je to krása nejen v době květu. Je to takový les s jedním stromem
Nerovný povrch - co s tím, 3.3.2010
od stolu se špatně radí a také dost záleží na tom,  co chcete na zahradě pěstovat. Jinak se připravuje terén pro zeleninu či ovocné stromky, jinak na závodní dráhu pro travní sekačku. Já jsem třeba sehnal dost kvalitní zeminy vykopáním velkých... celý příspěvek >
Jak se zbavit studny, 2.3.2010
On je ten příspěvek dost starý, paní si to asi stejně nepřečte. Ale kudla se mi v kapse taky dost vrtí. Užitkovou vodu mám po domě také rozvedenou a úspora to není malá, takových 150 kubíků za rok minimálně to bude. Asi bych to neměl říkat,  ale... celý příspěvek >
Jak prořezat jabloně?, 2.3.2010
Bohužel je to tak. Jednu takovou jabloń mám, ovoce sice spousta každý rok, ale pouze padané. Žádný žebřík není dost dlouhý, aby dosáhl do koruny. Kmen má výšku hodně přes dva metry, potom několik metrů kosterních větví, koruna začíná tam, kde... celý příspěvek >
Univerzální čerpadlo (sklep závlaha), 2.3.2010
Kalovkou v pohodě zalévám mladé stromky. Pro rajčata, kde by nemělo docházet k namočení samotné rostliny kalovka také plně vyhovuje. Ale chce to mít vodu ve studni tak 2-3 metry pod povrchem, každý půlmetr je dost znát na výkonu čerpadla. Čerpání... celý příspěvek >
Univerzální čerpadlo (sklep závlaha), 1.3.2010
Já používám na podobné účely obyčejnou kalovku. Ve sklepě mám na pevno hadici a přenáším jen samotné čerpadlo.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika