Příspěvky uživatele - 39.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrkvová, 12.4.2011
Specifikem "anglických receptů" na ovocná a zeleninová vína je jejich "prvotní kvašení" v otevřených nádobách (větčinou plastový kbelík, někdy jen přikrytý plachetkou proti hmyzu) po dodu 5 - 6 dnů a pravidelně... celý příspěvek >
Připálený kvas 2, 8.4.2011
Já bych zkusil dát ještě jeden teploměr do kvasu a samozřejmě bych to "přikládání" ještě trochu omezil. Chce to odzkoušet, každá aparatura se chová trochu jinak, prostě si to "ošahat". Zdravím    Lojza.
Zbytkový cukr v trnkovém kvasu, 5.4.2011
Ještě dodatek, na zadní straně publikace je : prodej a distribuce knihy - Jana Hrabcová, Ostrožná Nová Ves 734, PSČ 887 22, Tel. 572 598 187, mobil 606 172 388. Takže jistě i na požádání zašlou. Zdravím Lojza.
Staré kompoty + žito?, 4.4.2011
Dle popisu připravujete tzv. "žitné víno", kde veškerý alkohol vzniká z přidaného cukru a jen trochu "aroma" přejde z nezeslazeného žita (dle receptur lze toto žito, po stažení "vína", použít i opětovně). S pravou "žitnou" to však nemá nic... celý příspěvek >
Procento alkoholu, 29.3.2011
Např. na této adrese, je demoverze výpočtového programu pro malé pálenice...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika