|
Příspěvky uživatele - 39.184
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mrkvová, 12.4.2011 Specifikem "anglických receptů" na ovocná a zeleninová vína je jejich "prvotní kvašení" v otevřených nádobách (větčinou plastový kbelík, někdy jen přikrytý plachetkou proti hmyzu) po dodu 5 - 6 dnů a pravidelně... celý příspěvek > | | Připálený kvas 2, 8.4.2011 Já bych zkusil dát ještě jeden teploměr do kvasu a samozřejmě bych to "přikládání" ještě trochu omezil. Chce to odzkoušet, každá aparatura se chová trochu jinak, prostě si to "ošahat".
Zdravím Lojza. | |
| | Zbytkový cukr v trnkovém kvasu, 5.4.2011 Ještě dodatek, na zadní straně publikace je : prodej a distribuce knihy - Jana Hrabcová, Ostrožná Nová Ves 734, PSČ 887 22, Tel. 572 598 187, mobil 606 172 388. Takže jistě i na požádání zašlou.
Zdravím Lojza. | | Staré kompoty + žito?, 4.4.2011 Dle popisu připravujete tzv. "žitné víno", kde veškerý alkohol vzniká z přidaného cukru a jen trochu "aroma" přejde z nezeslazeného žita (dle receptur lze toto žito, po stažení "vína", použít i opětovně). S pravou "žitnou" to však nemá nic... celý příspěvek > | | Procento alkoholu, 29.3.2011 Např. na této adrese, je demoverze výpočtového programu pro malé pálenice... | |
|
|
|
|