|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
lehká pila, 1.9.2008 Souhlas, jen po mě nechtějte obrázky často, co jsem dal Karlovi, byl zatím můj IT vrchol! Jen doplním na obrázcích MS 192 C-E.
Radek |  | Dolmar a Metaltec, 1.9.2008 Buny, buny, vy jste exot, já bych vás i bral, ale to by jste si musel občas taky ty diskuze přečíst. Připomínáte mi jednoho vašeho zpívajícího poltika, ten taky tvrdil, že rozluka státu je jediným možným řešením před vstupem do společné evropy a dnes... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 Vyřeším, protožeuž se třetí týden nemohu dovolat na pilu, kde mi měli dělat pro zákazníka spec. trámy a tak to vemu z jedné vody na čisto! :-))) Máte pravdu. Jednou je to tak, jindy naopak.(W+V) :-)))
Radek |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 Neberu to ve zlém a ani jsem to zle nemyslel, ale pokud si budete stát za svým tvrzením stále, pak se rozlobím! Gufero nesmí!, propouštět! Jakmile k tomu dojde, je to špatně! První fotky ukazovali únik pod výfukem, další už více přiblížily problém.... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 No jo Gl., Aukro je jen internetová aukční síň a prodejcem je buď soukromá osoba, nebo firma. Pokud mu byl vystaven daňový doklad, pak je to jasné, pokud koupil od soukr. osoby, pak tyto většinou prodávají "bez záruky" i nové věci.... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 No pánové, ještě mne napadla taková věc, co když ty kruhy nejsou takto zasažené nově? Kvalita jejich materiálu je 100% :-), dělníci na lince s dlouhou praxí z rýžového pole! Ozval se nástup na polední přednášku a... odnesl to pan Kejík. Vím, vím spíš... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 Tak, tak, bez komentára!
R. |  | Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 31.8.2008 Tak to nezbývá než souhlasit, já na tuto důležitou věc dost často také upozorňuji. Hlavně seriozní prodejce a servis!
Radek |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 31.8.2008 Pro J.S., tohle už jsem řešil. Ten motor tak profukoval, že se zapalovala směs ve skříni! Spálila guferu vnitřní břit, ten držel při podtlaku a ven pouštěl. Výfuk je opravdu dole mastný, to však není tak moc, nezapomenout - číňan! A poměr míchání!... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 31.8.2008 Mno pánové, tak dnes oba za 4! Ty kroužky jsou luxusní? Toto je nový stroj? Takhle okousané kruhy? 112.250 je za 1! Tlaková zkouška ukáže určitě únik tlaku ven. Gufero bude "vyfouknuté" a na setrvák jde humus od částečně spálené směsi v... celý příspěvek > |  |
|  | Olej Stihl, 31.8.2008 No zas až tak kacířská myšlenka to od H. není. VýrobceTaiwan, kruhy asi nic moc materiál, jaké byly drážky pod kruhy? Pokud "nabobtnal" kruh u kanálu, nic není nemožné. Nevíme který praskl první, není to sice až tak rozhodující, ale svůj... celý příspěvek > |  | Vykonna a robustni sekacka, 31.8.2008 Pro H. často je zde to CZ proškrtnuto i u výrobků u nás prodávaných, zejména doplňky a na dotaz na jednom ze školení mi bylo odpovězeno, že zájem zákazníků se od vydání katalogu podstatně změnil! Zajímalo mne proto, kdy opadl zájem zákazníků o... celý příspěvek > |  | Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 31.8.2008 Pane 209.65, můžete napsat jaké ovládání, startování mají vámi preferované sekačky? Zakladatel má cenovou představu "kolem 20 000,-Kč", tak proč kvůli ceně? Jistě Honda "má" akci, Stiga má co? Sekačky sice jen prodávám,... celý příspěvek > |  | lehká pila, 31.8.2008 Podle part listu se mi zdá, že výměna lanka nebude zase tak složitá.Táhlo u 109 mi vadí hlavně při rozebírání, někdy to odpojit od karbce je neskutečné, hlavně když si tam někdo udělal úpravu aby nevypadávala. Jasně tohle řešení gum je asi nejlepší,... celý příspěvek > |  | lehká pila, 31.8.2008 Dík, je to v podstatě to samé. Tuhost gumových AV prvků rozhoduje o tuhosti stroje, myšlenkově podobné starým STIHLkám 009 - 020. Doufám, že jim budou silentbloky držet tak jako na těch babičkách. Tam však měli plné válce. Tyto (100) gumy moc důvěry... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|