|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technika sečení křovinořezem, 14.10.2008 Trolo, popravdě zatím jsem to nezkoušel, ale mám tolik zákazníků, kteří jednak vyžínají s trojcípem v lese a pak jdou ještě nasekat králíkům a nasušit. Zatím jsem jim žádný osmizub neprodával!
Radek |  | Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 14.10.2008 Dnešní postřeh přesně vystihuje problém. STIHL MS 230, závada - "asi prasklá nádrž, teče tam někde benzín z toho krámu". Skutečná závada - dírka v přívodu paliva pod karburátorem, důvod - pán čistil okolí karburátoru ocelovým kartáčem!!??... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008 S něčí velmi podobným jsem se setkal již několikrát, ovšem nebyl to silikagel, ale prachobyčejný cukr! Majitel nalil palivo z použité, špinavé lahve od limonády (nejlépe použít od cocacoly), co to dělalo s motorem, snad ani popisovat nemusím.... celý příspěvek > |  | Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 13.10.2008 A bylo dáno nové čerpadlo, nebo "opraveno"? U Castora je to dost důležité!
Radek |  | Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Takže Sašo, nejprve ty otázky. Za 1) NGK = výrobce svíček, za 2) ulitá = slušný výraz pro uchcaná :-), za 3) nastavená na větší množství paliva, za 4) je třeba těch zatažení se sytičem provést méně, tj. tak 3. Pokud je karburátor opravdu otevřený... celý příspěvek > |  | Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008 Dobrý den Sašo, problém jste popsal docela podrobně, jen chybí některé detaily. Např. jak dlouho před sobotou pila stála a zda v ní byl benzín. Příznaky nasvědčují jediné závadě, pila se "ulívá", otázkou je zda vaší vinou, či protože je moc... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008 Jsou to ale kujóni, jeden mi řekl : nešlo by to svařit? dyť je to jen na půl! Korunu by jim člověk dal.
Radek |  | Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008 S tou řetězkou je to 100% pravda. Hobbysté někdy dokáží udiveně kroutit hlavou, jak je možné, že jejich verk netočí řetězem, když je tam proříznutá drážka do řetězky!
Radek |  | Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 12.10.2008 Vidíte, vždy je to o lidech. Přeji maximální spokojenost.
Radek |  | Pila Stihl 211, 12.10.2008 Ano 120.31 má pravdu v obou případech. Za 1) to není o pravopisu (pouze se otázka hůře luští). Za 2) sytič už NE, pouze poloplyn! Páčku do polohy sytiče, přepnout bez startování výše na poloplyn a pak teprve startovat. Případně pokud je opravdu... celý příspěvek > |  |
|  | pila stihl ms 270, 12.10.2008 Zatím to vypadá, že na iTest čtou toto fórum a tak je tam pouze první část testu. Asi to musí přepracovat, aby to tolik neřvalo, jako v novinách!
Radek |  | Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008 Se vším, co zde bylo napsáno, se dá víceméně souhlasit. Značka "Made in..." není rozhodující, rozhodující je skutečné provedení. Léty a praxí prověřené, renomované značky si rozhodně s Asijskou výrobou ostudu neutrhnou. Dokáží si uhlídat kvalitu a... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 11.10.2008 Radek |  | Bruska na řetěz, 11.10.2008 Takto se to říci nedá, co je dobrá volba? Pokud jsem si jist, že nebudu kupovat, případně výrobci nenastoupí cestu výhradně prodávat řetězy s novou geometrií zubů, pak Einhell nebo Shark mi připadá dostačující. Pokud však nechci, v podstatě, přijít o... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 10.10.2008 O Einhell nebo Sharks bych moc neuvažoval, nemá všechny potřebné úhly a po zakoupení řetězů Stihl nebo Oregon řady X, se odsoudíte k likvidaci jejich přednosti v jiném úhlu čela zubu! Výrobci dnes zlešujívlastnosti řetězů jinou geometrií hoblovacích... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|