Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Technika sečení křovinořezem, 14.10.2008
Trolo, popravdě zatím jsem to nezkoušel, ale mám tolik zákazníků, kteří jednak vyžínají s trojcípem v lese a pak jdou ještě nasekat králíkům a nasušit. Zatím jsem jim žádný osmizub neprodával! Radek
Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 14.10.2008
Dnešní postřeh přesně vystihuje problém. STIHL MS 230, závada - "asi prasklá nádrž, teče tam někde benzín z toho krámu". Skutečná závada - dírka v přívodu paliva pod karburátorem, důvod - pán čistil okolí karburátoru ocelovým kartáčem!!??... celý příspěvek >
Husqvarna 365 - nechce chytit, 14.10.2008
S něčí velmi podobným jsem se setkal již několikrát, ovšem nebyl to silikagel, ale prachobyčejný cukr! Majitel nalil palivo z použité, špinavé lahve od limonády (nejlépe použít od cocacoly), co to dělalo s motorem, snad ani popisovat nemusím.... celý příspěvek >
Stihl 260 W koupit nebo nekoupit, 13.10.2008
A bylo dáno nové čerpadlo, nebo "opraveno"? U Castora je to dost důležité! Radek
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008
Takže Sašo, nejprve ty otázky. Za 1) NGK = výrobce svíček, za 2) ulitá = slušný výraz pro uchcaná :-), za 3) nastavená na větší množství paliva, za 4) je třeba těch zatažení se sytičem provést méně, tj. tak 3. Pokud je karburátor opravdu otevřený... celý příspěvek >
Husqvarna 365 - nechce chytit, 13.10.2008
Dobrý den Sašo, problém jste popsal docela podrobně, jen chybí některé detaily. Např. jak dlouho před sobotou pila stála a zda v ní byl benzín. Příznaky nasvědčují jediné závadě, pila se "ulívá", otázkou je zda vaší vinou, či protože je moc... celý příspěvek >
Motorová pila do 5000kč, 12.10.2008
Jsou to ale kujóni, jeden mi řekl : nešlo by to svařit? dyť je to jen na půl! Korunu by jim člověk dal. Radek
S tou řetězkou je to 100% pravda. Hobbysté někdy dokáží udiveně kroutit hlavou, jak je možné, že jejich verk netočí řetězem, když je tam proříznutá drážka do řetězky! Radek
Stihl 180 řetěz 1.1 nebo 1.3?, 12.10.2008
Vidíte, vždy je to o lidech. Přeji maximální spokojenost. Radek
Pila Stihl 211, 12.10.2008
Ano 120.31 má pravdu v obou případech. Za 1) to není o pravopisu (pouze se otázka hůře luští). Za 2) sytič už NE, pouze poloplyn! Páčku do polohy sytiče, přepnout bez startování výše na poloplyn a pak teprve startovat. Případně pokud je opravdu... celý příspěvek >
pila stihl ms 270, 12.10.2008
Zatím to vypadá, že na iTest čtou toto fórum a tak je tam pouze první část testu. Asi to musí přepracovat, aby to tolik neřvalo, jako v novinách! Radek
Se vším, co zde bylo napsáno, se dá víceméně souhlasit. Značka "Made in..." není rozhodující, rozhodující je skutečné provedení. Léty a praxí prověřené, renomované značky si rozhodně s Asijskou výrobou ostudu neutrhnou. Dokáží si uhlídat kvalitu a... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 11.10.2008
Radek
Bruska na řetěz, 11.10.2008
Takto se to říci nedá, co je dobrá volba? Pokud jsem si jist, že nebudu kupovat, případně výrobci nenastoupí cestu výhradně prodávat řetězy s novou geometrií zubů, pak Einhell nebo Shark mi připadá dostačující. Pokud však nechci, v podstatě, přijít o... celý příspěvek >
Bruska na řetěz, 10.10.2008
O Einhell nebo Sharks bych moc neuvažoval, nemá všechny potřebné úhly a po zakoupení řetězů Stihl nebo Oregon řady X, se odsoudíte k likvidaci jejich přednosti v jiném úhlu čela zubu! Výrobci dnes zlešujívlastnosti řetězů jinou geometrií hoblovacích... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika