|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 21.8.2008 Ano chápu, pár takových debat, kde jste se taktně vyhnul pádným důkazům a skutečnostem, ověřeným praxí! Praxe je to co vám chybí! Teorie a znalost tabulek je vaše domácí meta! Prosazujete Dolmar, budiž, proč ale nikde ve vašich radách nevidím zmínku... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Pane schovaný J.S., jsem mýlící se člověk a svůj omyl jsem přiznal, nevšiml jse si, že by jste se omluvil vy za ty nehoráznosti, které tu občas pouštíte do světa. Také jsem nikde neviděl, že by jste byl moderátorem, či autorem tohoto chatu. Buny se... celý příspěvek > |  |
|  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Omluva skutečně nejsem papírový tip! Vycházím z praxe, a vlastních zkušeností. Dolmar dostal příkaz zastavit spolupráci se SOLO!
Bruska mne nemohla rozházet, neboť používám profi brusky a ne hračky. Pouze mne udivilo vaše používání takové hračky pro... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008 AVsystém a filtrace u nových SOLO je záměrně uzpůsoben dnešním předpisům, obsah motoru je u nich vyšší také s ohledem na předpisy o exhalacích, především v USA! AVsystém, který jsem popsal, není u SOLO, ale U STIHL.
Radek |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008 To je právě ono, neměl jste možnost, spotřebu vyzkoušet! Nižší spotřeba deklarovaná výrobcem, není nižší spotřeba skutečná. Za svoji praxi jsem zažil - jeden typ pily, stejné opotřebení, stejně uvedené do provozu a litrová zkouška u každé jiný... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Pardon ulítl mi typ. PS 7300 |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Opravdu hračka a tvrdit, po 30 nabroušených řetězech, já týdně i 150!, že jsem ji ozkoušel?? Znalosti vyčtené opravdu má. Svého času sem dal tabulku z KWF testů, ovšem jen technická data, kupříkladu časová měření, kde na tom jeho Dolmar není zrovna... celý příspěvek > |  | brúska reťazí gude 2500, 20.8.2008 Gratuluji k zakoupení výrobku firmy Tecomec (Itálie), za cenu skutečnou, neboť čeští prodejci se opět ukazují v klasickém zlatokopeckém světle. Cena, prodej pod značkou výrobce, 10 990,- Kč s daní!
Pane J.S.,
veškeré moje zbytky simpatií k vám,... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 20.8.2008 Pro pana J.S.
Nevím jaká je vaše profese, či spíš čím se živíte, ale jedno vím jistě. Pan Krejčí, potažmo Makita by vás měla platit zlatem! Takový propagátor se jen tak nenajde.
Pro mne je však rozhodující něco jiné! Tabulky výrobců jsou jedno,... celý příspěvek > |  | Jaký olej na mazani retezu do pily?, 20.8.2008 Bunny, můžete mi vysvětlit, proč se teda tolik vašich komsomolců hrne do českých lesů i traktory a dělá těžbu za 80,- Kč??? To je u vás kurz koruny 150,- Skk/ 1,- Kč??? Některé naše firmy naváží vaše ženské do pěstebky, nebo to je předrozcvička na... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|