Příspěvky uživatele - 0.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plevel ve vysetém záhonku, 9.5.2011
Dobrý den, vysela jsem si na zahrádce do záhonku salát, mrkev,hrášek atd... vše vyklíčilo velmi málo, jen plevelu se daří hojně.Dnes jsem vytrhávala poctivě, ani bych se nedivila, kdybych nechtě vytrhla i nějakou malou sazeničku třeba libečku...... celý příspěvek >
Rada co s plaménkem, 8.5.2011
děkuji za info
Rada co s plaménkem, 8.5.2011
Dobrý den, loni jsem si koupila clematis President hybrid a vysadila jej, vykvetl, ale byl drobný a tak jej částečně něco ožralo a zbytek se ulomil, takže ze země úplně zmizel. Už jsem jej oplakaka, ale k mému údivu na jaře vykoukl ze země nový tenký... celý příspěvek >
Těžká půda, 5.5.2011
jestli mohu připojit svou zkušenost, také jsme zakládali trávník na těžké půdě.Nijak jsme to ale netušili a výsledek je takový, že někde trávník krásně zhoustl, jidne je slabý, stébla jemná a vůbec nehoustne, je vidět půda.Bylo nám porazeno... celý příspěvek >
Květnové mrazy 2011, 5.5.2011
Frýdecko-Místecko- mrzlo, ale vše přežilo v klidu-třešně, jabloně,hrušky, švěstky, jahody... tak snad to tak vydrží.
Nastavenie vretena u vretenovej kosacky, 2.5.2011
Zdravím, po dlouhém seřizování a dotahování dvou šroubků podle návodu se nám podařilo seštělovat vřetenovou sekačku AL-CO a zatím to vypadá, že je to super a střih je perfektní.Snad to vydrží. Lehce seče i hustou trávu. Sekací vřeteno se opravdu... celý příspěvek >
Různá barva trávníku, 30.4.2011
Přiložte foto..
Rajčata - poradíte?, 21.4.2011
teď jsem tady taky vložila dotaz na cherry.Ty moje jsou už přepichnuté v truhlíku, ale hrozně malinkaté, dala jsem je do zeminy po první lístky.Je mi jasné, že nebudou vzrostlá, jako klasická rajčata, ale mám strach, aby na nich vůbec něco... celý příspěvek >
Keříková rajčata, 21.4.2011
Dobrý den, letos jsem vysela keříková rajčata, jelikož mám zahradu, budu je sázet tam, ikdyž mohou být i v truhlíku na okně.Chci se zeptat, jak veliké je máte vy, ty moje jsou hrozně malinké, domnívám se, že když je budu chtít po 15.5 dát ven, budou... celý příspěvek >
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Obsahuje fotku
No tak jsem na to koukla, a asi je to fatk HEBE, našla jsem jeden s obrázkem, co je takřka totožný s tím mým, Píší,že mrazy vydrží, jsou stálezelené, jen se mají na zimu krýt fólií, což jsem neudělala. Takže je asi s ním ámen... :-(((
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011
detail nemám, bohužel jsem to nestihla vyfotit před zimou.No vypadá úplně seschlá, každý den koukám, jestli neobrazí, zatím to vypadá, že nežije... Zkusím pohledat na netu, pokud jí najdu, dám Vám vědět. Jana
Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, v Baumaxu jsem loni koupila tuto rostlinu(viz foto), údajně venkovní, ale nebyla označená. Zasadila jsem jí, měla tuhé, jakoby voskové listy, zeleno-bílé, nijak nekvetla.Po zimě všechny její listy seschly a větve taky. Tak jsem jí teď na... celý příspěvek >
Zásilková zahradnictví, 7.4.2011
Já objednávala v zahradnictví ADAVO 96thůji Smaragd-naprostá spokojenost-slušná cena, rychle doručeno, pěkné rostliny s dobrým kořenem.Vše se chytlo.Letos budeme zase objednávatpřas 100ks.
Banánové slupky, 7.4.2011
Děkuji za správnou reakci, neměla jsem na mysli chemický LOUH, to mě ani nenapadlo, ale opravdu výluh. Také díky za rady, ta chemie ve slupce mě nenapadla. Taky, jak uvádí někdo v diskuzi, jsem četla, že prý ty slupky uvolňují v půdě drasík pro... celý příspěvek >
Banánové slupky, 5.4.2011
Donrý den, dostala jsem TIP, abych banánové slupky nechala louhovat a louhem zalévala rostliny v zahradě a také přidala do země pod rajčata- prý to je výborné na plody. Prosím, můžete mi napsat, čím to je(co obsahuje) a na co vše se výluh hodí? V... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika