|
Příspěvky uživatele - 14.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postrekovac alebo rosic, 28.4.2009 Na kedlubny, jahody a česnek stačí zádový postřikovač z Činy za 400 Kč, na stromy, brambory a vinohrad rozhodně rosič.Jít s postřikovačem na stromy je jako s fixírkou lakovat auta - také ho nastříkáte, ale za jakou dobu a za jakých podmínek... celý příspěvek > |  | Alko - Snapper, 28.4.2009 Opět varuji před Snapperem, nyní nemám dost času na vysvětlování, ale: je těžký 43 kg, ne jak se uvádí 38. To by nevadilo, ale zvýšení pojezdových kol z 200 na 300 mm u tohoto z předchozího modelu neprovázela nutná změna podvozku, tudíž zadní vyhnutá... celý příspěvek > |  |
|  | Alko - Snapper, 28.4.2009 Snapper nebrat, koupil jsem ho před časem, sekl 2 hodiny a hned jsem jej vrátil prodejci. Zítra jdu pro sekačku jinou - Ibea 4727. J.G. |  | Motorové rosiče - dávkování postřiku, 28.4.2009 Dříve jsem svůj vinohrad stříkal ruční konvou a vystříkal jsem cca 40 ltr. Nyní motorovkou tak 27 ltr. U postřiků se uvádí gramáž na ha, což je dost nepraktický údaj (pro laiky). U motorového postřikovače se používá min. o 25 % vyšší koncentrace než... celý příspěvek > |  | Postrekovac alebo rosic, 28.4.2009 Když máte stromy, tak rosič. A to Stihl nebo Solo. Čínské napodobeniny nebrat, je to sázka do loterie. |  | Stiga Turbo 47S, Jonsered LM 2151 CMDA, HQ R150 SVH, 26.4.2009 Jsou to jiné kategorie. Pokud vám stačí záběr 48cm a chcete sekačku na rozmanitý terén se stromky, keři a zároveň snadno přenositelnou, tak Stigu - má jenom 32 kg a cenu od 11300 Kč. Jonsered není špatný, cena od 13000, váha 39 (někde píší41) kg,... celý příspěvek > |  | Weibang WB 506, Mega 4750 LKT, nebo neco jineho?, 15.4.2009 3.83 : s Vaším tvrzením souhlasím, ale tohle vlákno je snad o sekačkách do 13000,- Kč? V tomto segmentu je opravdu Honda předražený výrobek. Mé zkušenosti nevyplývají z řečí souseda, ale z mého vyzkoušení a "ohledání" dané sekačky. Ale máte... celý příspěvek > |  | Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 13.4.2009 Je vidět, že jste teoretici, myčku používám 13 roků, šasi perfektní, nic nekoroduje. A jak se liší roztřik rychlospojky od myčky? |  | Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 12.4.2009 No vídíte, podle mne je zase debilita sekačku neumývat. Kolikráte je na ní doslova nalepena směs trávy a bahna, drží to jak lepidlo a pokud to neodstraňujete, je za pár let po šasi. Myčku používám 13 let a žádný problém nevidím. |  | Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 11.4.2009 Barva se odere po třetím sekání, já po práci vždy podvozek umyji tlakovou myčkou - mám výhodu, že mám dvoutakt, takže sekačku při mytí můžu položit na bok. Rok výroby 1996 a žádná hloubková koroze. Teď mi u ní odešel motor Sachs (nesehnatelná... celý příspěvek > |  |
|  | sekačka Toro 55 cm s mulčováním a její ucpávání, 13.2.2009 Máte malé otáčky nebo obráceně namontovaný nůž. |  | Zelena zahrada, 10.2.2009 Žádný zázračný slevy tam nejsou, pouze pracují s nízkou marží (nejsou nenažraný). Někdy se dá stejné zboží koupit i levněji, ale spíše vyjímečně při slevových akcích. Kupoval jsem u nich vícekrát a bez problémů. J.G. |  | výběr tlakové myčky, 2.1.2009 V ceně do cca 15 tis. považuji za lepší značku Kranzle. |  | Odstranění vrstvy listí ze zahrady po zimě, 14.11.2008 Dva lidi za 4 hodiny? To musí být sakra Stachanovci. |  | Vysavač/foukač, 6.10.2008 Já používám obyčejnou sekačku. Listí posbírá a rozmnělní, co víc si přát. |  |
 |
|
|
|