|
Příspěvky uživatele - 63.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mrkvová, 24.5.2011 Vzhledem k tomu, že jsme s prací na "mrkvové" začali březnu, tak se asi čas projevil na kvalitě mrkve - karoten.. Těším se, až to uděláme z čerstvé mrkve. Předpokládám, že to bude lepší... :-)):-)) |  | Mrkvová, 24.5.2011 :-)) vyčkám, ale přiznám se, že v tomhle vedru je to fakt ok.. :-)) ale původní představa byla trošku jiná... ještě zkusím změřit kolik to má..., ale nevím..., mám lihoměr... a asi tam nějaká korekce... přeci... celý příspěvek > |  |
|  | Mrkvová, 24.5.2011 tak jsem stočil... ochutnal.. je to lahodné a osvěžující, ale trošku kyselé... , tak kyselost je příjemná... Podle návodu mám s další ochutnávkou počkat do roku... Vzhledem k tomu, že to ještě maličko perlí, nechal jsem kvasnou... celý příspěvek > |  | Mrkvová, 13.4.2011 Vše tedy běží tak jak má, mám to pod zátkou, jen jsem neprovedl první scezení. Snad to nebude taková závada. Už nyní mě kvas moc chutná.. _))
Jinak moc děkuji za radu. Až to bude podám hlášení jak to dopadlo. |  | Mrkvová, 11.4.2011 Pro upřesnění. Jde mi o to, v jakém okamžiku materiál scedit a uzavřít... Bojím se, aby mi to nezkyslo... a na druhou stranu, aby nedošlo k výbuchu..?.))) |  | Mrkvová, 11.4.2011 Přátelé, zase lahůdka.-)) dostal jsem se k recepisu v angličtině a mám naloženo podle návodu. Ale tuším tam malý zádrhel. Proto Vás prosím o radu případně pomoc, jestli mám skutečně postupovat tak, jak je tam uvedeno.
Jedná se o... celý příspěvek > |  | Staré kompoty + žito?, 4.4.2011 jestli je možné poraďte. Cukr jsem zatím přidával vždy. ZKoušel jsem žito naklíčené i nenaklíčené. Od kvasnic jsem přešel k Ovopresu.. Časem ladím postup a každý nápad, zkušenost mi pomůže.
Děkuji za případnou radu.. |  | Různé návody na likéry, pálenky, 8.3.2011 Díky, vzhledem k tomu, že ty chřipky doopravdy řádily, tak to pochopí snad i moje žena a poradí mi s rostlinkou.. :-)) já se postarám o zbytek.
Díky a těším se na další rady od zkušených míchačů :-)) |  | Různé návody na likéry, pálenky, 8.3.2011 Ze zdejších pramenů míchám žitnou pálenku + med + přísady dle litevského návodu.
S kolegou chystáme specialitu z mrkve, k tomu jsem se dostal přes jeden odkaz zde a po překladu z angličtiny.
Lákají mě zajímavosti, speciality..
Díky za náměty... celý příspěvek > |  | Pálenka z mrkve, 24.2.2011 Bingo :-)) |  |
|  |
 |
|
|
|