|
Příspěvky uživatele - 174.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Al-Ko sekačka, 20.7.2007 Jednoznačně HONDU, nedá se to srovnat s B/S, ne že by jsem ho úplně odepisoval, ale Honda je Honda. |  | Traktor Husqvarna, 20.7.2007 Děkuji zatím za příspěvky. Vyhledávač jsem použil, než jsem dotaz napsal, ale diskutované dvouválce se tam neobjevují. To se spíše hodnotí hondy a nebo použití traktůrků všeobecně. A že to utáhne vozík od auta? O jaké zátěži se můžeme bavit?... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr kvalitní sekačky, 20.7.2007 Pokud sekačku s pojezdem, tak plynulým, pokud kloudný motor, tak HONDA nebo KAWASAKI, pokud co nejširší požití tak mě vychází HQ R 152SV, které jsem byl majitelem. Velká kola - 23cm, motor honda, plynulý pojezd - nízká spotřeba, vyšší krouťák, 2... celý příspěvek > |  | Mulčování, 20.7.2007 Funguje to, jen to sekání přerostlé trávy je lepší dělat nadvakrát. To se jedná o tu první trávu tzv. senoseč, která je vyšší, jinak je to vynikající stroj. A co se týká mulče, tak za několik dní ho neuvidíte, záleží na výšce trávy, např. 50cm vysoká... celý příspěvek > |  | Traktor Husqvarna, 18.7.2007 Mám zájem o koupi traktoru Husqvarnq CTH 150 TWIN, nebo CTH 180 TWIN, pokud máte někdo zkušenosti (i negativní) s těmito traktory, nebo se značkou Husqvarna jiného typu, děkuji za příspěvek. Zaujal mě desing a hlavně motory kawasaki,nevím co jiného... celý příspěvek > |  | Andělské zvony, 17.7.2007 Dobry den pani Aleno. Nemate foto, jak vypadaji andelske zvony? Dekuji. |  | Andělské zvony, 16.7.2007 Jak jsou velke andelske zvony? Nemate foto? Dik |  | Andělské zvony, 16.7.2007 Dobry vecer mam na zahradce andelske zvony kolikrat za den je mam zalevat? Nemate foto jak vypadaji? Dekuji |  | amaryllis, 4.6.2007 Mam hodně druhu amaryllisu, vsechny cibule jsou zasazené téměř celé, nikdy jsem je nevyndala, nenechala zaschnout. Celý rok mají spoustu velkých listů a kvetou dvakrát do roka. Maminka dělá vše dle návodu a nekvetou
|  | Je to pepřovník?, 14.4.2007 Na prvním obrázku je peperomia polybotria. Majka |  |
|  | Je to pepřovník?, 14.4.2007 Ahoj. Mám tuto kytičku také a myslím,že pepermia jayde to není.I když je dost podobná,má jiné postavení lístků na stopce. Má zřejmě ráda slunce a vodu,což peperomie moc nemusí. |  |
 |
|
|
|