|
Příspěvky uživatele - 4.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Ještě abych snad dokončil jak to dopadlo s tou převodovkou s té slavné Husqvarny. Vzdal jem to. Pístky nachromovat a obrousit to by šlo, ale co s už nekulatýma dírama? Když se do toho hrábne nebude pod tou tenkou vrstvou už jen... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Ó ano PP i tohle jsem chtěl říci. I když pozor na to, i v číně můžeme dnes najít kvalitní výrobky vyvedené v kvalitních materiálech, je třeba to ale vyžadovat. Samozřejmě i cena bude jiná. |  |
|  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Ano já vím, že píšu choticky a líp to bohužel neumím. Počkejte prosím na 191 214, ten vám to snad popíše srzumitelněji nežli já a má na to snad i podobný názor.
Chtěl jsem v podstatě říci, že nešizený hydropojezd musí mít kvalitní komponenty,... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 O ano, to jistě, ale není čerpadlo jako čerpadlo, že. Jak dlouho to pístkové "čerpadlo" chodící v slitině AL a bez filtru oleje může asi tak fungovat, když ony pístky těsní lapováním? Taky jsem se potýkal s touto pseudo hydraulickou... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010 Já jsem rád, že se zde našel někdo, kdo chápe, že není hydropojezd jako hydropojezd. Před časem zde byla debata o těchto pseudo hydropřevodovkách v zahradních sekacích traktůrcích a v podstatě ne a ne, to jsou nezmary. Převodovky K 46 stačí a ta... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010 Máte na mysli něco jako plnokrevné hydro u nepř. Wisconsin W 3500 comfort nebo W 3600? |  | Vari - převodovka DSK-317, 23.8.2010 Do převodovky DSK 317 patří olej PP90H, tedy hypoidní, bez ohledu co dnes píšou v návodech, protože jsem i na stránkách Vari našel v el. návodech oleje, které hypoidní nejsou ani omyslem. Je to hlavně kvůli šnekovému převodu. Je ho tam cca 1.7L.... celý příspěvek > |  | Dakr FD-3, 29.7.2010 Přeju, ať vám slouží. Jen na to, jak píšete, jak skvělý je to stroj, je těch konstrukčních vad pro začátek nějak moc, ne? Omlouváte to že jste si nevšiml ap., ale vy nemáte hledat muchy, vy máte užívat stroj.To je přesně to, co mi na té firmě vadí. |  | Sekačka s velkými koly, 21.7.2010 123.147 doufám, že vám stačí vysvětlení nademnou. Jen bych doplnil, že otáčky na sekačkách jsou do 3000 ot/min. Jde o to, aby stroj splňoval jakési normy, které jsem já nevymýšlel. Jde o vibrace, o čas, kdy zastaví brzda nůž ap. Honda má... celý příspěvek > |  | Dvoutakt jiko - houpe, 20.7.2010 Motor Jikov pro Vari má mít zhruba, nebo kolem 4700ot. Na otáčku se to stejně nedá trefit, takže + - 100 ot. a protože se polohuje pružina regulátoru v rářezech pod nádrží. Je k tomu třeba otáčkoměr a motory s DV to mají úlně stejně. |  |
|  | Sekačka s velkými koly, 16.7.2010 Ano, není pravda, že motor Honda má na Stiga sekačce 5,5 koně. Ten motor ten výkon "umí", ale ne na sekačce. Jak sepíše víše stokrát se to tu řešilo. |  | Sekačka pro louku ve svahu, 15.7.2010 Píšete o intezivním, několik dní trvajícím zjišťování. Předpokládám tedy, že jste nečerpal jen na Zahradě. Kde jende a co vám na to řekli? |  | Sekačka pro louku ve svahu, 14.7.2010 Vy jste prostě nepoučitelný. Já plně souhlasím s 3.83 a dalším lidmi, kteří i podle vašich fotek píšou, že rotační travní sekačka se blbost. Je to stroj určený na pravidelnu údržbu okrasné trávy a ne na sečení luk. Sám přiznáváte, že někdy tráva... celý příspěvek > |  | BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010 Ten člověk nad váma píše o "dřívějších dobách" a Vari BG Techniku nepapří zase tak dlouho.
Co se týká té slavné tlakové filtrace - zajimavé je, že motory Honda nemají problém s mazáním rozstřikem a ceny ND pro B&S s "tlakovým... celý příspěvek > |  | BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010 64.251 ještě mě napadlo, použít telefon a zavolat do podnikové prodejny a zeptat se na tu Lucinu s GSV. Ti řeknou co a jak si myslím. Je to nejrychlejší.
Ty jednoúčeláky jsou vlastně novinka, kterou Vari dřív nedělalo. Jenže trh si žádal, no. Tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|