|
Příspěvky uživatele - 230.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jaká orchidej bude vhodná, 3.12.2008 dobrý den, využiji vaši ochotu- mám 5 cymbidií, jednu už přes 10 let. Ta kvetla každou zimu, byla drobnokvětá. Před 2.roky jsem koupila 4 velkokvěté - v květu. Loni nekvetla žádná i když jsou vysoké, bujné a zdravé. Celý tento rok byly v zahradě v... celý příspěvek > |  | dnešní růže nevoní?, 11.11.2008 Lili, moc děkuji za Váš čas, podívám se na.ni K. |  |
|  | pěstování phaleanopsis, 15.10.2008 zdravím- nepřelévat a nelít vodu do středu rostliny. Stalo se mi před lety také -srdíčko už nenarostlo, ale vykvetla a NA STVOLU roste list.Trvalo to asi 3 roky, než se chudera vzpamatovala.Jinak jsou to květinky skvělé. Škůdce na listu... celý příspěvek > |  | Já se taky pochlubím, 4.10.2008 Zdravím růžaře a děkuji za pochvalu -mám i letos koupenou Elfe, je už dost vysoká, celkem rychle roste.Barva je ale spíše žlutobílá, ale je krásná.Musím se od vnuka naučit s počítačem, jo a pořádně fotit Kája |  | Já se taky pochlubím, 3.10.2008  Tohle jsou moje růže |  | dnešní růže nevoní?, 24.9.2008 Paní Lili, to jsem zase já Kaja.Mám jednu popínavou -sytě, tmavě červená -velmi ušlechtilý květ, velký, nádherně a silně voní. Ale má květy na velmi krátkých stoncích.Jen sem tam je delší na revek., chytá se dobře. Někdo se mně ptal, jesti je... celý příspěvek > |  | jak je to s Č.S.R, 24.9.2008 zdravím amooc děkuji za velice odbornou a obsáhlou odpověď.Já růžepěstuji jen krátkou dobu i když duší jsem zahrádkář zkušenosti nemám. Navíc se teprve rok snažím proniknout záhady internetu- jsem starý člověk. ještě jednou DÍK. KAJA |  | anglické růže, 23.9.2008 ještě dodatek.-podle stříkané barvy -jsou obvykle moderní-novošlechtěné K. |  | anglické růže, 23.9.2008 děkuji za odpověď, je to ale růže českého šlechtitele, takže to logicky není pravá angličanka. zdraví Kája |  | anglické růže, 23.9.2008 Lili, prosím Vás co to je, zkratka ČSR ? Ještě prosím máte informaci proč nejsou k dispozici stránky KRASNÉ RŮŽE -? Vím že znáte DRESLU, KAJA- děkuji za odpověd |  |
|  | různé vybarvení stejných růží, 17.9.2008 Lili, moc děkuji za obrázky. Ta moje Eden není špatná, mám ji teprve od jara, má už 1,5m a kvetla i ještě má pupky pokud nezmrznou.Možná se ještě vybarví. Jenže jsem ze sev Moravy a štve mně, že to mám k těm Pelcovým tak daleko. KAJA |  | zkomolené názvy růží, 17.9.2008 Zdravím všechny -mám problém, koupila jsen růži EDEN ROSE 85,v Hornbachu se značkou. Není ovšem růžovo - zelenkavá, ale oranžovo -béžová. Roste krásně nemá skvrnitost, kvetla, ale barva mě zklamala. Nevíte proč nemá tu barvu jak Pelcových? kAJA |  | zelenokvětá růže, 17.9.2008 opravdu jsou zel.růže.koupila jsem v květinářství v květináči -byly tam3saz. už třetím rokem kvete venku v zemi a je růžovo-zelená, nádherná, akorát letos měla černou skvrnitost na listech a opadala.Je ale nižší a podle uveřejněných obrázků -vašich-... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|