Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jaká orchidej bude vhodná, 3.12.2008
dobrý den, využiji vaši ochotu- mám 5 cymbidií, jednu už přes 10 let. Ta kvetla každou zimu, byla drobnokvětá. Před 2.roky jsem koupila 4 velkokvěté - v květu. Loni nekvetla žádná i když jsou vysoké, bujné a zdravé. Celý tento rok byly v zahradě v... celý příspěvek >
dnešní růže nevoní?, 11.11.2008
Lili, moc děkuji za Váš čas, podívám se na.ni K.
pěstování phaleanopsis, 15.10.2008
 zdravím- nepřelévat a nelít vodu do středu rostliny. Stalo se mi před lety také -srdíčko už nenarostlo, ale vykvetla a NA STVOLU roste list.Trvalo to asi 3 roky, než se chudera vzpamatovala.Jinak jsou to květinky skvělé. Škůdce na listu... celý příspěvek >
Já se taky pochlubím, 4.10.2008
Zdravím růžaře a děkuji za pochvalu  -mám i letos koupenou Elfe, je už dost vysoká, celkem rychle roste.Barva je ale spíše žlutobílá, ale je krásná.Musím se od vnuka naučit s počítačem, jo a pořádně fotit Kája
Já se taky pochlubím, 3.10.2008 Obsahuje fotku
Tohle jsou moje růže
dnešní růže nevoní?, 24.9.2008
Paní Lili, to jsem zase já Kaja.Mám jednu popínavou -sytě, tmavě červená -velmi ušlechtilý květ, velký, nádherně a silně voní.  Ale má květy na velmi krátkých stoncích.Jen sem tam je delší na revek., chytá se dobře. Někdo se mně ptal, jesti je... celý příspěvek >
jak je to s Č.S.R, 24.9.2008
 zdravím amooc děkuji za velice odbornou a obsáhlou odpověď.Já růžepěstuji jen krátkou dobu i když duší jsem zahrádkář zkušenosti nemám. Navíc se teprve rok snažím proniknout záhady internetu- jsem starý člověk. ještě jednou DÍK.  KAJA
anglické růže, 23.9.2008
ještě dodatek.-podle stříkané barvy -jsou obvykle moderní-novošlechtěné     K.
anglické růže, 23.9.2008
děkuji za odpověď, je to ale růže českého šlechtitele, takže to logicky není pravá angličanka. zdraví Kája
anglické růže, 23.9.2008
Lili, prosím Vás co to je, zkratka ČSR ? Ještě prosím máte informaci proč nejsou k dispozici stránky KRASNÉ RŮŽE -? Vím že znáte DRESLU, KAJA- děkuji za odpověd
různé vybarvení stejných růží, 17.9.2008
Lili, moc děkuji za obrázky. Ta moje Eden není špatná, mám ji teprve od jara, má už 1,5m a kvetla i ještě má pupky pokud nezmrznou.Možná se ještě vybarví. Jenže jsem ze sev Moravy a štve mně, že to mám k těm Pelcovým tak daleko. KAJA
zkomolené názvy růží, 17.9.2008
Zdravím všechny -mám problém, koupila jsen růži EDEN ROSE 85,v Hornbachu se značkou. Není ovšem růžovo - zelenkavá, ale oranžovo -béžová. Roste krásně nemá skvrnitost, kvetla, ale barva mě zklamala. Nevíte proč nemá tu barvu jak Pelcových? kAJA
zelenokvětá růže, 17.9.2008
opravdu jsou zel.růže.koupila jsem v květinářství v květináči -byly tam3saz. už třetím rokem kvete venku v zemi a je růžovo-zelená, nádherná, akorát letos měla černou skvrnitost na listech a opadala.Je ale nižší a podle uveřejněných obrázků -vašich-... celý příspěvek >
Další diskuze:  36  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika