|
Růže do předzahrádky, 23.6.2009 na paní Lily nám nesahejte! Prozatím měla VŽDY pravdu . Kája |
 |
Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 P.S. - To jako ta Radio Times --- K. |
 |
|
 |
Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 dobrý den - podívejte se cizojazyčně na David Austin. s pozdravem Kája |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 20.6.2009 dobrý den- čekala jsem, jak se vyvrbí moje austinky. Dala jsem vám tip na koupi v H. -tak loňské už narostly do síly, princ. Margaret je1,5m a má letošní pruty silné jako prst. Letošní mají ještě slabé výhony.Celkově jsou nádherné.mám jich celkem 10.... celý příspěvek > |
 |
Queen Elizabeth, 14.6.2009 dobrý den - mimo normální Elizabeth, která ještě nekvete mám Elizabeth aprikot.Pokusím se o foto. K. |
 |
Nekvete, 13.6.2009 zdravím honey- nekvetoucí jsou na plném slunci - planky to nejsou, no uvidím, co bude dál Kája |
 |
Nekvete, 11.6.2009 dobrý večer Lily, děkuji za rychlou odpověď- v jednom případě se opravdu jedná o Elizabeth a ta Azubis má slepý i obrost. Ale jak jsem psala už obráží. Tak se snad po 3. letech dočkám. K. |
 |
Nekvete, 11.6.2009 nevím proč -ale mám asi 100. růží, nekvete mi asi 5. Není to ani planý výhon, ani nic podobného.Vypadá to jak zapčklé. Přitom na jaře do výšky rostly. Teď už nasazují zálistky na druhé kvetení, ale nevím co to vyvedly. Jsou to popínavá -... celý příspěvek > |
 |
Už nám ta krása započala, 11.6.2009  Tak tuhle zrovna nemám, ale mám jiné. |
 |
Špatně vyvinutý květ růže, 19.5.2009 Zdravím, tento problém mám myslím i já.Nevím, jestli ta letošní zima byla tak zlá nebo co?Jeden keř má též nažloutlé listy. Paní Lily prosím- čím vyrovnat hnojivo Cererit? Psala jste, že železem, ale nevím jak se takové hnojivo jmenuje.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rosa rugosa, 19.5.2009 dobrý den-chci se optat ohledně té Super Star- v jaké jste nadmoř. výšce, nebo proč se jí nedaří? K. |
 |
Padlí nebo co na růži?, 10.5.2009 dobrý den -s padlím je trápení, ale nevím, jestli nemáte růži ve stínu. Na podobné problémy -skvrnitost atd chci letos vyzkoušet lesk na pokojové. rostliny.nevím, jestli mi to co pomůže, ale jako pokus to drahé nebude. S přáním všeho... celý příspěvek > |
 |
Solitérní růže, 26.4.2009 ještě jednou já-pokud se chcete podívat na anglické růže tak si zadejte David Austin cizojazyčně-je tam široký sortiment. K dostání jso u nás v H.- samozřejmě ne všechny, ale ještě jsou. S pozdravem Kája |
 |
Solitérní růže, 25.4.2009 Zdravím-nevím, jestli dáte na mou radu- ale myslím, že Váš požadavek splńují anglické růže. Rostou jako keře do asi1,5m, do stran, opakují kvetení, voní. Dále můžete jako velký keř pěstovat Rosarium Uetersen. Mám jej několik let, má dlouhé výhony a... celý příspěvek > |
 |
Tantau - ruze Piano, 9.4.2009 zdravím a sděluji : Piano mají v H. Byla jsem tam včera.Je tam pořád výběr. Kája |
 |