Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neraší mi cibuloviny, 21.3.2010 Obsahuje fotku
pro potěšení jara
Wistarie, 21.3.2010 Obsahuje fotku
odkopek -kvetla za 3.roky. tady má asi 7.roků.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 21.3.2010
Dano- nejhezčí kvítečka na prvním fotu...
Neraší mi cibuloviny, 20.3.2010
  Je velké množstvi hrabošů. nikdy u mně v té hrozné půdě nebylI a letos, protože bylo moc zmrzlo -i pod sněhem ,  shora ožírali  cibulky.     K.
Orchidee- vadnutí listů, 18.3.2010
Hm- to nemusí být nedostatek vláhy. může to být podchlazení- třeba na okně tuto zimu. udělaly mi to letos některé taky. v tomto případě více zalévat je jejich konec.dělá jim dobře východní slunce.
Rada s pěstováním, 18.3.2010
proč ji chcete seříznout? já bych dala větší květináč a opatrně. přesadila, přisypala hlínu po krajích. je to kráska, škoda ji mrzačit.--
Zkušenosti s firmou Bakker, 18.3.2010
Jsou to zloději
Jaká růže k plotu?, 18.3.2010
ahoj - jsou růže, které se sadí i jako živý plot. třeba Queen Elizabeth- je jich více. nebo druhá možnost je sadová růže- více keřů za sebou. krásné jsou Angličanky. -třetí možnost jsou popínavé. asi nebude stačit jedna. stromkové moc intimitu... celý příspěvek >
Malé mušky - smutnice, 17.3.2010
pomohou i žluté lepivé destičky
Phalaenopsis - škůdce, 12.3.2010
 no samo - hnusná vlnatka. jak už jsem psala, likvidovala jsem ji Mospilanem. víckrát za sebou - vždy ještě nějaké vylezly z květináče. letos jsem už nenašla žádnou.     K.
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.3.2010
Ma´to, ta vlevo by ještě mohla být Rosarium Uetersen. ta má taky tuto barvu. zajímavé, že je v různé půdě jiná. moje je podobná té tvé -.a u dcery, kde je množená z mojí  - je více do cihlové barvy.  Eden rose je krásná,... celý příspěvek >
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 9.3.2010
Maťo - nevím, ale není to angličanka? ta růžová vedle tak též vypadá. odkud jsou?   K.
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.3.2010 Obsahuje fotku
Gloxinie--- nemohla se dočkat jara, tak už rozkvetla
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.3.2010 Obsahuje fotku
ahoj- pro začátek je nejvhodnější phaleopsis, je v mnoha barvách a kvete celoročně -opakovaně.    K.
Černá růže, 9.3.2010 Obsahuje fotku
Barkarole je opravdu krásná a v poupěti tmavá
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika