|
Neraší mi cibuloviny, 21.3.2010  pro potěšení jara |
 |
Wistarie, 21.3.2010  odkopek -kvetla za 3.roky. tady má asi 7.roků. |
 |
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 21.3.2010 Dano- nejhezčí kvítečka na prvním fotu... |
 |
Neraší mi cibuloviny, 20.3.2010 Je velké množstvi hrabošů. nikdy u mně v té hrozné půdě nebylI a letos, protože bylo moc zmrzlo -i pod sněhem , shora ožírali cibulky. K. |
 |
Orchidee- vadnutí listů, 18.3.2010 Hm- to nemusí být nedostatek vláhy. může to být podchlazení- třeba na okně tuto zimu. udělaly mi to letos některé taky. v tomto případě více zalévat je jejich konec.dělá jim dobře východní slunce. |
 |
Rada s pěstováním, 18.3.2010 proč ji chcete seříznout? já bych dala větší květináč a opatrně. přesadila, přisypala hlínu po krajích. je to kráska, škoda ji mrzačit.-- |
 |
Zkušenosti s firmou Bakker, 18.3.2010 Jsou to zloději |
 |
Jaká růže k plotu?, 18.3.2010 ahoj - jsou růže, které se sadí i jako živý plot. třeba Queen Elizabeth- je jich více. nebo druhá možnost je sadová růže- více keřů za sebou. krásné jsou Angličanky. -třetí možnost jsou popínavé. asi nebude stačit jedna. stromkové moc intimitu... celý příspěvek > |
 |
Malé mušky - smutnice, 17.3.2010 pomohou i žluté lepivé destičky |
 |
Phalaenopsis - škůdce, 12.3.2010 no samo - hnusná vlnatka. jak už jsem psala, likvidovala jsem ji Mospilanem. víckrát za sebou - vždy ještě nějaké vylezly z květináče. letos jsem už nenašla žádnou. K. |
 |
|
 |
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 11.3.2010 Ma´to, ta vlevo by ještě mohla být Rosarium Uetersen. ta má taky tuto barvu. zajímavé, že je v různé půdě jiná. moje je podobná té tvé -.a u dcery, kde je množená z mojí - je více do cihlové barvy. Eden rose je krásná,... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 9.3.2010 Maťo - nevím, ale není to angličanka? ta růžová vedle tak též vypadá. odkud jsou? K. |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.3.2010  Gloxinie--- nemohla se dočkat jara, tak už rozkvetla |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 9.3.2010  ahoj- pro začátek je nejvhodnější phaleopsis, je v mnoha barvách a kvete celoročně -opakovaně. K. |
 |
Černá růže, 9.3.2010  Barkarole je opravdu krásná a v poupěti tmavá |
 |