Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže II, 30.4.2010
no tak to sama ještě nevím --. seču sama, tak namůže nikdo nadávat, ale ruční sekačkou to prozatím jde. později možná propojím. kromě angličanek mám růže v záhonech.  K.
Růže II, 29.4.2010
tak už vím ten market- Castorama-------K.
Růže II, 29.4.2010
ještě k tomu Mospilanu-- buď opatrná. listí je mladé -pokud tam ty mšice ještě nejsou tak počkej. ať si je nespálíš.
Růže II, 29.4.2010
ahoj- ty historické -chtěla jsem do 2. m.a vonící, různé barvy.tak teprve uvidím co pokvete--   ten bambus byl v nějakém velkém marketu se stavebninami. zeptám sezítra dcery- už jsem to zapoměla. ale psala jsem, že je i u nás v H. a... celý příspěvek >
Růže II, 27.4.2010
hrozné bylo překopat ten pařez- spíše jeho kořeny  -
Růže II, 27.4.2010 Obsahuje fotku
ahoj- zkusila jsem vyfotit popsanou výsadbu
Růže II, 26.4.2010
ahoj-tak ty historické --Coupe de Hebe,   Mous Seux Ancienne  ,Triginti Petala , William Lobb,  Alba Maxima.   před nimi mám v řadě   Louise Odier,  Souvenir de Malmasion , Odile... celý příspěvek >
Růže II, 24.4.2010
taky jsem zapoměla---- KÁJA
Růže II, 24.4.2010
Ahoj Dano- od p. Šípa mám na podzim sá zené 4. historické. je to velice solidní dodavatel. přišly velké, silné sazenice a nebyly drahé. jsem na ně velmi zvědavá, tento druh růží jsem ještě neměla.
Růže II, 24.4.2010
Evo -já to samé, ale v Lidlu. mám už jich 15ks. pořád přesazuji, tak to moc nevyniká. letos už snad je dokonáno. nemám už sílu.dnes jsem dorazila výsadbu růží Tantau-. 9.kusů.teď už se můžu těšit--- pokud se podařilo.trochu teplého deště by v noci... celý příspěvek >
Růže, 23.4.2010
ahoj- tak to mně mrzí, že vám tolik pomrzlo. já jsem dopadla celkem dobře. něco je sice řízlé až u země, no ale to se spraví. příjemně překvapily angličanky--. všechny o.k.dost jsem musela zkrátit a vystříhat Ros. Uetersen.    ta už to... celý příspěvek >
Pomozte najit nazev rostliny. Dekuji, 21.4.2010
podle listů by to mohla být šrucha.je jí více druhů i různé barvy.
Růže, 15.4.2010
ahoj Evo--všechny velkokvěté jsem stříhala až skoro k zemi.ale nadějně pučí, tak se aspoň omladí. nejlíp z té zimy vyšly kupodivu angličanky. ty nebyly černé ani trošku zdraví kája
Růže, 15.4.2010
ahoj-ale mám je v kontejnerech.---- pokud jsou bez hlíny, tak rychle nasadit ,nejdříve ale na 2. hodiny namočit. do kýble s vodou    Kaja
Ako sa vola tato kvetina?, 9.4.2010
roste   v listn. lesích, listy jsou normální. akorát v zahradnické formě bývá i růžový květ.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika