|
Růže II, 30.4.2010 no tak to sama ještě nevím --. seču sama, tak namůže nikdo nadávat, ale ruční sekačkou to prozatím jde. později možná propojím. kromě angličanek mám růže v záhonech. K. |
 |
Růže II, 29.4.2010 tak už vím ten market- Castorama-------K. |
 |
|
 |
Růže II, 29.4.2010 ještě k tomu Mospilanu-- buď opatrná. listí je mladé -pokud tam ty mšice ještě nejsou tak počkej. ať si je nespálíš. |
 |
Růže II, 29.4.2010 ahoj- ty historické -chtěla jsem do 2. m.a vonící, různé barvy.tak teprve uvidím co pokvete-- ten bambus byl v nějakém velkém marketu se stavebninami. zeptám sezítra dcery- už jsem to zapoměla. ale psala jsem, že je i u nás v H. a... celý příspěvek > |
 |
Růže II, 27.4.2010 hrozné bylo překopat ten pařez- spíše jeho kořeny - |
 |
Růže II, 27.4.2010  ahoj- zkusila jsem vyfotit popsanou výsadbu |
 |
Růže II, 26.4.2010 ahoj-tak ty historické --Coupe de Hebe, Mous Seux Ancienne ,Triginti Petala , William Lobb, Alba Maxima. před nimi mám v řadě Louise Odier, Souvenir de Malmasion , Odile... celý příspěvek > |
 |
Růže II, 24.4.2010 taky jsem zapoměla---- KÁJA |
 |
Růže II, 24.4.2010 Ahoj Dano- od p. Šípa mám na podzim sá zené 4. historické. je to velice solidní dodavatel. přišly velké, silné sazenice a nebyly drahé. jsem na ně velmi zvědavá, tento druh růží jsem ještě neměla. |
 |
Růže II, 24.4.2010 Evo -já to samé, ale v Lidlu. mám už jich 15ks. pořád přesazuji, tak to moc nevyniká. letos už snad je dokonáno. nemám už sílu.dnes jsem dorazila výsadbu růží Tantau-. 9.kusů.teď už se můžu těšit--- pokud se podařilo.trochu teplého deště by v noci... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Růže, 23.4.2010 ahoj- tak to mně mrzí, že vám tolik pomrzlo. já jsem dopadla celkem dobře. něco je sice řízlé až u země, no ale to se spraví. příjemně překvapily angličanky--. všechny o.k.dost jsem musela zkrátit a vystříhat Ros. Uetersen. ta už to... celý příspěvek > |
 |
Pomozte najit nazev rostliny. Dekuji, 21.4.2010 podle listů by to mohla být šrucha.je jí více druhů i různé barvy. |
 |
Růže, 15.4.2010 ahoj Evo--všechny velkokvěté jsem stříhala až skoro k zemi.ale nadějně pučí, tak se aspoň omladí. nejlíp z té zimy vyšly kupodivu angličanky. ty nebyly černé ani trošku zdraví kája |
 |
Růže, 15.4.2010 ahoj-ale mám je v kontejnerech.---- pokud jsou bez hlíny, tak rychle nasadit ,nejdříve ale na 2. hodiny namočit. do kýble s vodou Kaja |
 |
Ako sa vola tato kvetina?, 9.4.2010 roste v listn. lesích, listy jsou normální. akorát v zahradnické formě bývá i růžový květ. |
 |