Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezistentna odroda na vino?, 20.12.2010
Samozřejmě že existuje, pro vaši n.v. není vůbec žádný problém. Najděte si na netu nějaký atlas odrůd a vyberte si. Větší problém bude, aby ty vybrané odrůdy měli v zahradnictví, kam si je půjdete koupit. Nejrychlejší způsob obměny vinohradu je... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 19.12.2010
Řízky révy jsem nařezal minulý víkend, když byla plusová teplota. Snad vydrží schované pod sněhem.
Oranie malotraktorom - obmedzenia, 16.12.2010
Pravidelné sečení dokáže dost změnit druhovou skladbu travin. Pokud tomu pomůžete občasným dosetím nějaké luční směsi, budete mít krásnou louku i bez orání.
Ako uchovať vrúble, 16.12.2010
Sníh je velmi dobrý tepelný izolant, pod sněhem rozhodně není minus dvacet jako v mrazáku.
Letos na jaře jsem rouboval ze stromu na strom meruńky, švestky, třešně, jabloně i hrušně a ujmulo se skoro vše. Odebírat rouby teď v prosinci je třeba hlavně pro roubování za kůru v květnu a potom u révy vinné, tam se (alespoň mě) jinak nedaří.
Já jsem rouby zatím schoval do sněhu, ve sklepě mám také teplo, plus sedm.. Několik roků jsem rouby spouštěl v přepravce do studny a nebylo to špatné, do března vydržely bez problémů. Ale pro roubování za kůru to nejde použít, do té doby už jsou... celý příspěvek >
Nova visen, 15.12.2010
Ten ořešák je sice pěkný, ale časem vám zaroste a zastíní obrovskou plochu. Už teď je příliš blízko té třešni. Řekl bych, že se budete muset rozhodnout co půjde pryč.
Oranie malotraktorom - obmedzenia, 15.12.2010
Bez těžké techniky to určitě nepůjde. Je zorání jediné řešení? Pokud to tam je samý kámen jak píšete,  asi nepočítáte s využitím pozemku jako orná půda. Pro zahradu nebo sad orba není podmínkou.
Kalná voda ve studni po dešti, 13.12.2010
Nejde radit bez znalosti místa. Pravděpodobně do studny prosakuje dešťová voda. Pokud je náprava vůbec možná, nebude to jednoduché.
Fréza na sníh, když je velký mráz, 13.12.2010
Já sněžnou frézu nepoužívám ani v zimě, ani v létě. Přes víkend jsem zapřáhl sulku do Vari a projezdil jsem si cestu ve sněhu, asi 150m. Bylo to za patnáct minut hotové, nemusel jsem řešit letní a zimní olej a ještě jsem si to užil...
Zatuchlý sklep, 13.12.2010
Jak vám radí lidé přede mnou - zajistěte větrání a zapomeňte na vysoušeče. Ale teď to nejdůležitější... pokud vám do sklepa prosakuje spodní voda, je třeba v podlaze vykopat jímku (studnu), do které se bude voda stahovat. Uvidíte, zda bude třeba i... celý příspěvek >
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 12.12.2010
Vyadá to pěkně, asi si něco takového také udělám. Je to šikovné pro malé množství a drobnější kusy dřeva. Letošní podzim jsem řezal asi 5 kubíků, některé kuláče měly průměr přes půl metru, pro takové dřevo se to nehodí.
Ako uchovať vrúble, 9.12.2010
Letos jsem i u třešní rouboval ze stromu na strom a ze dvou roubů se mi chytly dva.
Celulitida na meruňce?, 5.12.2010
Bohužel si nejsem jistý, zda za to mohou kroupy.
Fréza na sníh, když je velký mráz, 3.12.2010
Docela mě překvapuje, jaké problémy jsou se sněžnou frézou, tedy s motorem, který by měl být stavěný jen na provoz v mrazech?!
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika