|
Příspěvky uživatele - 107.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012 Azalky, Rododendrony, krásně roste Bergenie. Bergenie já miluji. Přeji úspěch při volbě. |  | Co nasadit před živý plot do svahu, 10.10.2011 Do svahu jsem zasadila Cotoneaster- Skalník. Je spousta druhů plazivých-půdopokryvných. S menšími a většími lístky. Cotoneater nízký, nemusíte vůbec stříhat. Nevím názvy, ale mám jich několik druhů. Mají i na podzim červené kujličky. Za dva... celý příspěvek > |  |
|  | Okenní zahrada, 23.4.2011 Dobrý den,
viděl jsem ten nápad v jedné knížce a moc se mi to líbilo. Okenní zahrada. Jako se dělaly dřívě dvojitá okna s prostorem uvnitř, tak podobně, ale lépe. Vykachličkované, přisvětlené, velmi pěkné. Znáte prosím nějakou firmu, která se tím... celý příspěvek > |  | Mulč z drcených šišek, 16.4.2011 No to je to co bych ráda věděla. Píšete, že šišky jsou dobré, nebo výborné topivo. Slyšela jsem, že to zanáší kotel dehtem a nebo něčím, no prostě nevím. Tak vy si myslíte, že je to výborné topivo i přez tu smůlu? Moc děkuji za radu Jana... celý příspěvek > |  | Bambus - český, 26.3.2011 Proboha jen né křídlatku. Když ji zasadíte už se ji nikdy nezbavíte. Jsou nádherné vysoké trávy a různé druhy. Škoda že nebydlíte blízko. Já jich mám spousty a ráda bych vám je dala. Zajděte do zahradnictví, tam jich mají hodně. Hezky se... celý příspěvek > |  | Množení ořešáku, 18.3.2011 Zdravím
Musíte mu skutečně namlátit a uvidíte jak vykvete. Potom už jen co jaro dovolí. Přeji úspěch. |  | Co zapravit na jaře do zeminy ve skleníku, 6.3.2011 Děkuji, už to vím je to dusíkaté vápno mooooooc děkuji Jana K. |  | Co zapravit na jaře do zeminy ve skleníku, 4.3.2011 Zapomněla jsem jak se jmenuje (vápno), které se zapravuje do zeminy. Vím jen že se nasype, prohrabe a zaleje a dá se na to igelit, aby se hezky dotal do půdy a potom se už jen za nějaký čas dá buď nějaké hnojivo a nebo nic. Moc děkuji za radu, já... celý příspěvek > |  | Prasklá skla po zimě ve skleníku, 25.2.2011 Děkuji moc za radu J. K. z Krušných hor |  | Prasklá skla po zimě ve skleníku, 24.2.2011 Po zimě mám prsklá skla ve skleníku. A protože je pro mne problém koupit nová skla tak mi prosím někdo poraďte jaké lepidlo si mám koupit na slepení prasklých skel, které mám. Děkuji |  |
|  |
 |
|
|
|