Příspěvky uživatele - 128.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hedvábničky, 21.6.2013
rád bych poprosil o radu, mám hedvábničky cca 6 měsíců staré ve výběhu jsou společně se 7měsíčníma hybrydem moravie. Hedvábničky jsou celkově o dost menší a slabší, zatím nesnášejí a jsou dost bojácné. Můžu očekávat že hedvábničky budou na tom stejně... celý příspěvek >
Škůdce na tisu, 7.4.2012
Díky, dneska jsem aplikoval postřik (mospilan) teď počkám a uvidím, snad to pomůže. Všem děkuji za radu. Vojtěch
Škůdce na tisu, 7.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, neví někdo co je to za škůdce co takto okusuje větvičky tisu? Případně jak se ním dá bojovat? Díky za všechny rady. Vojtěch
Živý plot z tisu, 3.6.2011
Tis je jednoznačně jedna z nejlepších dřevin na živý plot vůbec. Díky svému dřevu jich ale v našich lesích moc nezbilo, takže se jedná o poměrně vzácnou dřevinu. Navíc se perfektně po zastříhání zahušťuje roste pomalu, což je výhoda, když už máte... celý příspěvek >
Tis Červený, 10.4.2011
Prošel jsem si nabídky firem které tu píšete ale na internetu v nabídce není nikde taxus baccata L který potřebuji. Vyzkouším ještě tyto zahradnictví obvolat, třeba nemají celou nabídku napsanou na internetu. Napíšu sem potom jak sem pochodil. Jinak... celý příspěvek >
Tis Červený, 9.4.2011
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, kde bych mohl koupit tis červený. Jde mi hlavně o druh taxus baccata L. Má to být původní český druh, ze které mám už dlouhou dobou vysázený živý plot a teď bych jej chtěl dosadit o něco dál, proto mi záleží na... celý příspěvek >
Servis Mountfield, 26.2.2011
Váš traktor ukazuje motohodiny po minutách?
Profi traktory, 26.2.2011
Víte, o tom co je a není ekonomické se dá docela polemizovat. Paradoxně zakoupením profi stroje může častokrát znamenat nezanedbatelné úspory. Když si vzpomenu kolik peněz a času jsem vydal za ty roky za můj stroj určený "běžnému... celý příspěvek >
Pojezdová sekačka Green Jet z OBI, 26.2.2011
Úplně s Vámi souhlasím. Taky bych se přimlouval ke koupi výrobku ověřené značky u které je pořizovací cena většinou o dost vyšší (častokrát i odradí), ale s ohledem na životnost stroje, ušetřené nervy, pohodlněší práci, se tato vyšší investice velice... celý příspěvek >
Servis Mountfield, 26.2.2011
Dával jsem zahradní traktor na posezóní údržbu, udělali ji docela dobře, akorát po servisu šlapal pouze na jeden válec poté co jsem to reklamoval,  vše napravili. Akorát mě docela naštvalo, že po reklamaci jsem měl na traktoru o 8 motohodin... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika