Prošel jsem si nabídky firem které tu píšete ale na internetu v nabídce není nikde taxus baccata L který potřebuji. Vyzkouším ještě tyto zahradnictví obvolat, třeba nemají celou nabídku napsanou na internetu. Napíšu sem potom jak sem pochodil. Jinak Vám mockrát děkuji za ochotu Vojtech
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, kde bych mohl koupit tis červený. Jde mi hlavně o druh taxus baccata L. Má to být původní český druh, ze které mám už dlouhou dobou vysázený živý plot a teď bych jej chtěl dosadit o něco dál, proto mi záleží na tom, abych měl stejný druh. O řízkování jsem zatím neuvažoval a to kvůli tomu, že plot bych chtěl co nejdříve. Na internetu se mi zatím nepodařilo nic najít. Zahradnictví jsem také pár obvolal ale zatím marně, prosím poraďte jestli o něčem víte. Mnohokrát za všechny rady děkuji Vojtěch
Vcelku běžně se dovážejí a prodávají. Zkuste třeba Conica Všenory, Jena Horoměřice, Cládek Střešovice, John Hradec Králové, Školky Litomyšl, Horák Bystřice pod Hostýnem, zahradní centra, která berou od Arboeka nebo od Adamu atd.
Prošel jsem si nabídky firem které tu píšete ale na internetu v nabídce není nikde taxus baccata L který potřebuji. Vyzkouším ještě tyto zahradnictví obvolat, třeba nemají celou nabídku napsanou na internetu. Napíšu sem potom jak sem pochodil. Jinak Vám mockrát děkuji za ochotu Vojtech