Příspěvky uživatele - 248.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pálenka z mrkve, 23.2.2011
:-)) je to tak :-))) mladý mi udělal tabulku v excelu, kde zadám konečnou požadovanou kubaturu, dle nádob... :-)) a přepočítá mi to poměry.. :-)) do českých jednotek :-)) ted se jen rozhodnout.. :-)) doporučujete tedy to víno? nebo to přepálit?
Pálenka z mrkve, 23.2.2011
Mrkev Whiskey * 6 liber mrkve * 4 libry jemně krystalového cukru * 1 libry pšenice * 1 lzice nasekané rozinky * 2 pomeranče * 2 citrony * 7 pint vody * vinne kvasinky 1) nastrouhejte neloupane mrkve 2) dejte je do 7 pint vody, uvedte do... celý příspěvek >
Pálenka z mrkve, 22.2.2011
no to je ono.., ale proč to pojmenovávají mrkvová whisky?
Pálenka z mrkve, 22.2.2011
Poraďte, syn přeložil z AJ tento návod, poměry mezi librou a kg a litrem a pintou zvládneme.  Jen mi tam něco chybí.  Co by jste jako zkušení likerníci a paliči doplnili, aby byl výsledek OK. Díky za rady a připomínky. Překlad: 1)... celý příspěvek >
Kolik medu do pálenky?, 22.2.2011
a rmut?  :-)))
Kolik medu do pálenky?, 20.2.2011
díky, ted už jen pro upřesnění :   máč  =  pálenka,  ze které dělám v tomto případě liker ?  tj. naředěná pálenka na požadované % jaké jsou další pojmy, aby se člověk v diskusi správně orientoval? Moc díky, ... celý příspěvek >
Kolik medu do pálenky?, 19.2.2011
Poraďte ještě prosím jednou.   Existuje finta na to,  aby časem neklesal med ke dnu?  Nebo před použitím zamíchat?   Děkuji.
Zasazení kany, 26.5.2010
Dobrý den, také mám už delší čas zasazené kany v záhoně, asi tak 3týdny a stále nic, mám tam 2 různé barvy a doufám, že také ještě vylezou.Asi je to tím počasím, chtělo by to už více sluníčka a tepla, pak snad začnou vylézat.
Český název pro Osteospermum, 22.5.2010
Taky jsem si koupila semínka v áčku, bylo jich5,vše jsem udělala podle návodu,3 z 5 začli klíčit, ale nakonec odumřeli.Už ji ze semínek pěstovat nebudu.Máme 2 koupené z lonska, krásně kvetla třičtvrtě roku, vypěstovali jsme si z řírku další a jsou... celý příspěvek >
Jak se jmenuje - rychle kvete?, 22.5.2010
To druhé je balzamína, mám ji také, od května ji mám venku v polostínu, má stejné nároky jako begonie nebo fuksie-nesnáší přímé slunce, ve stínu krásně kvete, od podzimu do jara ji mám na parapetu za oknem.
Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010
Děkuji vám, divizny moc neznám, možná tu žlutou bych poznala, ale tuto květinu jsem fakt nepoznala...
Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010 Obsahuje fotku
Nevíte prosím někdo, co mě to vyrostlo za trvalku?Loni jsem koupila směs vysokých trvalek a letos na jaře mě vykvetly tyto květiny, ještě jsem se s nimi nikdy nesetkala, tak nevím název.Děkuji předem.
Nekvetou nějak brzy?, 18.5.2010 Obsahuje fotku
Tady je ta fotka čechravy, v jakém stadiu mě už roste na zahrádce.Poupata jsou ještě malinká, ale snad se už oteplí a bude svítit sluníčko a brzo snad vykvete!
Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010 Obsahuje fotku
Taky sem zkusím dát ten můj co mám na skalce:
Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010
Máte ho moc pěkný, jak dlouho už ho máte Lenko?Já ho mám od minulého roku a pěkně se rozrůstá, mám 3barevný a jeden jednobarevný.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika