|
Příspěvky uživatele - 147.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bruska na řetězy motorových pil, 3.10.2010 sem nabrousil 5 retezu 1,3 a 1,6 zatim dobre ta podstava neni plast, ale solidne udelaanej odlitek lehky slitiny slozeni jsemnezkoumal, tedy zaver na hobby briouseni retezu je dobra jak dlouho vydrzi otazka zatim drzi |  | Veverky, 24.9.2010 Jestli prokoušou, to nevím, ale vzhledem k výšce těch lísek by bylo trochu obtížné ji nainstalovat. Hanča |  |
|  | Kukuřice cukrová - máte dobrý recept?, 21.9.2010 Zajímalo by mě, jestli neexistuje nějaký trik, jak oddělit zrna v mléčné zralosti z klasu. Nechce se mi věřit, že se to dělá šíleně pracně ručně. Poradí někdo? Hanča |  | Neznámá květina, 16.9.2010 Impatiens glandulifera – netýkavka žlaznatá. Invazní rostlina, hlavně podél vodních toků. Hanča |  | Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 9.9.2010 Řekla bych, že na třetím obtázku bude konopice, možná konopice polní - Galeopsis tetrahit. Hanča |  | Co je to za houbu?, 5.9.2010 Hadovka smrdutá, zatím ve stadiu "vajíčko", takhle mladá je podle knih i jedlá, ale přiznám se, že jsem nikdy nenašla odvahu... Hanča |  | Prosím o určení názvu rostliny, 5.9.2010 Abutilon theophrasti – mračňák Theofrastův. Hanča |  | Houby z lesa na zahrade, 13.8.2010 To souhlasí, další druhy "praváků" kromě smrkových jsou dubáky a borováky. Hanča |  | Houby z lesa na zahrade, 13.8.2010 Hřiby jsou smrkové, tak pod jedlemi asi nebudou. Hanča |  | Cizokrajný krásný keř, 5.8.2010 Hořcový stromek má jiné květy. Nemohlo by to být třeba tohle? Hanča |  |
|  | Určení keře, 4.8.2010 Semenáč ptačího jeřábu, řekla bych. Hm, latinsky Sorbus. Hanča |  | Uhnívání malých dýní Hokkaido, 3.8.2010 Malé plody mi uhnívají taky, i když pěstuju hokkaido na balkoně a slimáci tu nejsou vůbec žádní. Na zahradě nepřežila ani jedna rostlina, tak moc těm španělákům chutnaly, že po nich nezbyla ani stopa, ani ferramol nepomohl.(Pomohl by, kdybych ho... celý příspěvek > |  | Vyhrabané díry v zemi, 2.8.2010 Tak to jsem moc zvědavá, jestli se tu k něčemu dobereme, přesně takovouhle díru, skoro kráter, jsem našla na zahradě taky. Když jsem pátrala dál, zjistila jsem, že se "něco" pokoušelo dostat do nory, kterou tam zanechal hryzec (škoda,... celý příspěvek > |  | Bolševník, 2.8.2010 Nevím, jestli funguje nějaká chemie, nemám vyzkoušeno. Co vyzkoušeno mám, pokud máte trpělivost, že se ho zbavíte častým sekáním. Tím, že zlikvidujete květ, zabráníte jenom jeho rozmnožení (i když se pokusí vykvést znovu, podle mých... celý příspěvek > |  | Chlapice, 2.8.2010 Tužebník jilmový, Filipendula ulmaria. Hanča |  |
 |
|
|
|